Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2017-05-29
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Aspenstrand, Josefine (form) / Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
206 x 154 x 16 mm
Vikt
373 g
SAB
Qbcem,Qbceg
ISBN
9789187905629
Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning (inbunden)

Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning

Inbunden Svenska, 2017-05-29
35
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad har hållbarhet med ledarskap att göra? En hel del! Och det är vad den här boken handlar om. Den handlar om de nya bestämmelserna om hållbarhetsredovisning och det ledarskap som behövs för att genomföra en förändring. Den handlar om hur man bygger en långsiktigt framgångsrik organisation.

Ebba Lindsö har arbetat med hållbarhetsfrågor under hela sin karriär. Och hennes budskap är glasklart: all verksamhetsstyrning måste få ett mer långsiktigt och bredare perspektiv. Det är motiverande, det bygger värde och det skapar lönsamhet. Vad det handlar om är att styra efter inte bara finansiella utan även sociala och miljömässiga mål, på de områden där organisationen gör störst avtryck och kan göra skillnad.

Boken har växt fram under lång tid och är resultatet av Ebbas egna erfarenheter från näringslivets toppskikt, studier inom området och diskussioner med andra ledare. På ett kärnfullt sätt delar hon med sig av kunskap och inspiration kring hur beslutsfattare på alla nivåer bör tänka och agera för att deras organisation ska bli mer hållbar, och framgångsrik.

Ebba Lindsö har mångårig erfarenhet från näringsliv, politik och media, bland annat genom en lång rad styrelse- och vd-uppdrag. Hon är en av få som gått från botten till toppen i tre branscher, och som inte tvekat att gå vidare när hon velat lära sig något nytt. Det har varit många framgångar, men också några riktiga motgångar. Och kanske är det av motgångarna som hon har lärt sig mest. Ebba Lindsö är engagerad i och föreläser om hållbarhetsfrågor. Läs mer på www.lindso.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning
  2. +
  3. Hållbarhetsredovisning : grunder, praktik och funktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hållbarhetsredovisning : grunder, praktik och f... av Magnus Frostenson, Sven Helin (häftad).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ebba Lindsö

Bloggat om Tankar om hållbarhet och ledarskap : och ...