Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2017-05-29
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Aspenstrand, Josefine (form) / Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
206 x 154 x 16 mm
Vikt
373 g
SAB
Qbcem,Qbceg
ISBN
9789187905629
Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning (inbunden)

Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning

Inbunden Svenska, 2017-05-29
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad har hållbarhet med ledarskap att göra? En hel del! Och det är vad den här boken handlar om. Den handlar om de nya bestämmelserna om hållbarhetsredovisning och det ledarskap som behövs för att genomföra en förändring. Den handlar om hur man bygger en långsiktigt framgångsrik organisation.

Ebba Lindsö har arbetat med hållbarhetsfrågor under hela sin karriär. Och hennes budskap är glasklart: all verksamhetsstyrning måste få ett mer långsiktigt och bredare perspektiv. Det är motiverande, det bygger värde och det skapar lönsamhet. Vad det handlar om är att styra efter inte bara finansiella utan även sociala och miljömässiga mål, på de områden där organisationen gör störst avtryck och kan göra skillnad.

Boken har växt fram under lång tid och är resultatet av Ebbas egna erfarenheter från näringslivets toppskikt, studier inom området och diskussioner med andra ledare. På ett kärnfullt sätt delar hon med sig av kunskap och inspiration kring hur beslutsfattare på alla nivåer bör tänka och agera för att deras organisation ska bli mer hållbar, och framgångsrik.

Ebba Lindsö har mångårig erfarenhet från näringsliv, politik och media, bland annat genom en lång rad styrelse- och vd-uppdrag. Hon är en av få som gått från botten till toppen i tre branscher, och som inte tvekat att gå vidare när hon velat lära sig något nytt. Det har varit många framgångar, men också några riktiga motgångar. Och kanske är det av motgångarna som hon har lärt sig mest. Ebba Lindsö är engagerad i och föreläser om hållbarhetsfrågor. Läs mer på www.lindso.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tankar om hållbarhet och ledarskap : och en snabbguide i hållbarhetsredovisning
  2. +
  3. Förebilderna : kvinnorna som formar vår framtid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förebilderna : kvinnorna som formar vår framtid av Tatiana Shalalvand, Indra Sharma (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ebba Lindsö

  • Livet, makten och konsten att våga vara sig själv

    Ebba Lindsö

    Ebba Lindsö fick en gång rådet att försöka vara som en 50-årig man. Allt hade säkert varit annorlunda om hon hade varit man. Då hade hon kanske fortfarande varit vd för Svenskt Näringsliv och inte behövt bli så arg över bonusar och AMF-affären att...