Mässguru : så lyckas du som utställare, från idé till succé (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2017-02-14
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lundström, Stefan (form) / Elvander, Fredrik (form)
Dimensioner
210 x 160 x 20 mm
Vikt
341 g
SAB
Qblb
ISBN
9789187905636

Mässguru : så lyckas du som utställare, från idé till succé

Häftad,  Svenska, 2017-02-14

Slutsåld

Att ställa ut på en mässa kräver en insats i både tid och pengar. Att tänka efter före och vara ute i god tid är A och O för att lyckas. Av de cirka 50 miljoner möten som sker under ett år på de skandinaviska mässorna går alltför många spårlöst förbi. Med den här boken får du hjälp att skapa en mässnärvaro som gör skillnad och slipper oron över panikåtgärder precis innan mässan startar. Du får inspiration, tips och exempel på allt från strategi till utvärdering och på hur ni ska arbeta för att skapa framgångsrika möten som lönar sig.

"Mässguru" gavs ut i en första upplaga år 2004. Boken blev en succé, har översatts till flera språk och sålts i över 40 000 exemplar. I denna nya upplaga är innehållet helt omarbetat och aktualiserat, men har samma fokus som den förra: att fungera som ett arbetsredskap för den mässansvarige på företag och organisationer. Boken bygger på både författarnas egna erfarenheter och kunskap från facklitteratur, rapporter och artiklar från hela världen.

MIKAEL JANSSON har arbetat med mässor och mässutveckling sedan 1980-talet, både ur ett arrangörs- och ett utställarperspektiv. Basen för verksamheten är det egna bolaget Fairlink, som arbetat med många av de största svenska mässorna. Mikael är en flitigt anlitad föreläsare och har skrivit flera böcker i ämnet.

MARIA JANSSON har en mångårig erfarenhet som strategisk kommunikatör inom flera olika verksamheter. Genom sin yrkesroll har hon en gedigen erfarenhet av att ställa ut på mässor och att arbeta med de utmaningar som en utställare ställs inför.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna