Kunden har alltid fel! : och andra sanningar som boostar din försäljning (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2017-01-26
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lundström, Stefan (form)
Dimensioner
223 x 155 x 15 mm
Vikt
290 g
SAB
Qia
ISBN
9789187905643

Kunden har alltid fel! : och andra sanningar som boostar din försäljning

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-01-26

Slutsåld

Tiderna och kunderna förändras men säljkåren står stilla. Det vill Hasse Olsson ändra på. Och som en av Sveriges mest erfarna och populära säljcoacher vet han vad han pratar om. I den här boken klär han av gamla etablerade sanningar och ger sin syn på hur du som säljare måste agera för att lyckas i dagens affärslandskap.

"Kunden har alltid fel!" är en bok som ifrågasätter, utmanar och inspirerar till att våga ta nya grepp i säljarbetet. Den som sett Hasse Olsson föreläsa kommer att känna igen sig. Med sitt raka och lättsamma sätt delar han frikostigt med sig av allt från personliga anekdoter, käftsmällar och rallarsvingar till mer djupa resonemang och reflektioner. Från pärm till pärm är boken fullastad med insikter och praktiska tips som kommer att hjälpa dig att ta nya kliv och positioner i en allt hårdare konkurrens.

HASSE OLSSON har under 20 år tränat och föreläst för mer än 15 000 säljare, säljchefer, ledningsgrupper och konsulter i försäljning, service, säljledning och målstyrning. Och han vet vad han pratar om, han har gjort jobbet själv. Under sin karriär har Hasse Olsson hunnit med att vara säljare, försäljningschef och VD, starta, lägga ned och sälja bolag samt haft en rad styrelseuppdrag.

"Hasse gör begreppet no bullshit till ett understatement när han nu äntligen får ner sina visdomar på papper för fler att dela och dra nytta av. Grattis om du har råd att låta bli. (Mattias Hansson, mediaentreprenör)

Med den här boken får Hasse Olsson alla oss som jobbar med försäljning att lyfta, att ta det där klivet bort från Push till Pull, bort från vad vi säljer till vad kunden behöver. Han får oss att förstå att om världen förändras så måste vi förändras med den, om vi vill förbli relevanta i kundens ögon. (Magnus Hultman, vd på Strossle International)

"I've known Hasse Olsson for many years and Im excited about his new book, because his practical ideas will not only increase your sales, but his energy and enthusiasm will jump off the pages and inspire you to greatness!« (Warren Greshes, Member, International Speakers Hall of Fame and author of "The Best Damn Sales Book Ever)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kunden har alltid fel! : och andra sanningar som boostar din försäljning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klok, konkret och föredömligt koncis

  Kunden har alltid fel är en föredömligt koncis och välskriven bok om att tänka nytt i sin roll som säljare (och på ett eller annat sätt är vi ju alla säljare). I boken ifrågasätter Hasse Olsson varför många fortsätter att jobba supertraditionellt, och ineffektivt, med sin försäljning också i en tid då kunden är mer illojal och påläst än någonsin. Boken visar kort sagt nya vägar att gå och nya sätt att tänka. Och den är konkret och proppad av kloka tankar. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hasse Olsson

 • Integrerad psykiatri : case management i teori och praktik

  Cecilia Brain, Susan Landqvist-Stockman, Hasse Olsson

  Dagligen möter hälso- och sjukvårdspersonalen inom psykiatrin utmaningen att ge bästa möjliga vård till varje individuell patient, alltså att omsätta vårdkunskaper i praktiken till förmån för patienternas bästa. Detta, i sin tur, förutsätter att d...

 • Papper och massa i Värmland

  Lennart Stolpe, Carl Håkansson, Lennart Källén, Hasse Olsson, Alf Svensson

  Värmlands skogar och forsar utnyttjades tidigt för en betydande järntillverkning, men när de små bruken blev olönsamma satsade många bruksägare istället på tillverkning av mekanisk massa. På 1800-talet startade en mycket spännande utveckling, kant...