Slutsålt : konsten att hjälpa kunder att köpa (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2017-05-12
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Grahn, Catharina (form) / Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
204 x 158 x 16 mm
Vikt
395 g
SAB
Qia
ISBN
9789187905728
Slutsålt : konsten att hjälpa kunder att köpa (häftad)

Slutsålt : konsten att hjälpa kunder att köpa

Häftad,  Svenska, 2017-05-12

Slutsåld

KVALIFICERAD FÖRSÄLJNING HUR GÖR MAN FÖR ATT LYCKAS?

Det handlar inte längre om att tillfredsställa kundens behov. Det klarar de bra på egen hand. Nej, det handlar istället om att hjälpa kunden att köpa. För hjälp behöver de. Men hur gör man det? Jo, du måste skaffa dig insikter om kunden, men inte vilka insikter som helst. Det finns fyra olika kategorier och din förståelse för dem kommer avgöra din framgångsom säljare.

Den här boken handlar om just detta, om insiktsdriven försäljning. Det är en säljmodell för den tid vi lever i, en tid där information är tillgängligt för alla. Den baseras på ekonomisk forskning, beteendevetenskap och det som faktiskt fungerar i praktiken. I boken blandas teori med handfasta råd och exempel, och den passar lika bra för säljproffs som för nybörjare.

MATS FOGELQVIST har jobbat i ledande positioner inom försäljning och marknadsföring på några av världens största företag. Sedan 2012 driver han egna företaget Crossfell, där han utbildar och coachar chefer och säljare över hela världen i den insiktsdrivna säljmodellen. Mats är också uppskattad för sina föreläsningar där han inspirerar och ger nya perspektiv på försäljning som får den mest förhärdade traditionalisten att omvärdera sitt arbetssätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »