Hitta rätt medarbetare! : så gör du en träffsäker rekrytering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
131
Utgivningsdatum
2017-05-10
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
213 x 1445 x 15 mm
Vikt
235 g
SAB
Qbfb
ISBN
9789187905735
Hitta rätt medarbetare! : så gör du en träffsäker rekrytering (häftad)

Hitta rätt medarbetare! : så gör du en träffsäker rekrytering

Häftad,  Svenska, 2017-05-10

Slutsåld

Ni ska rekrytera och ansvaret ligger på dig att hitta rätt person, hur gör du? Att anställa ny personal är en positiv aktivitet som kan utveckla verksamheten, men också en betydande investering. "Hitta rätt medarbetare" hjälper dig att lyckas med din rekrytering. Steg för steg får du kunskap och råd om alla moment i rekryteringsprocessen, från förberedelse, urval och intervju till slutförande och introduktion.

Rekrytering är en sådan uppgift som kan verka enkel och som ledningen ofta tycker att chefer ska kunna sköta själva, men rekrytering är inget som sker med vänster hand lite då och då. För att lyckas hitta rätt medarbetare är det viktigt att du är noggrann och professionell, hela vägen.

Använd boken som en praktisk guide. Den fungerar för alla typer av organisationer och oavsett om du genomför rekryteringen helt på egen hand, med hjälp av HR-funktionen eller med en extern rekryterare.

MALIN GYLLIN driver HR-konsultföretaget Stand By You och har arbetat med rekrytering under 20 år på små och stora företag, både nationellt och internationellt. Tjänsterna som Malin rekryterat till har varit allt från medarbetare i produktion till VD och ledningspositioner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »