Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2017-05-04
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Grahn, Catharina (form)
Dimensioner
205 x 155 x 10 mm
Vikt
264 g
SAB
Qbab
ISBN
9789187905742
Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer (häftad)

Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer

Häftad,  Svenska, 2017-05-04

Slutsåld

Vill du skapa värde och göra din organisation framgångsrik? Vill du få ut det bästa av dig själv och dina medarbetare och utveckla relationen med era kunder? Svarar du ja kommer du att ha nytta av den här handboken.
Du har stora möjligheter att skapa positiv förändring genom att göra medvetna val och arbeta med dig själv. Med ett gott ledarskap bygger du en intern kultur och struktur som möjliggör externt värdeskapande. En framgångsrik organisation måste vara lyhörd för kundens behov, och om medarbetarna kan arbeta utan internt energiläckage och stress, ökar möjligheten att ha ett externt fokus.
Växtkraft hjälper dig att gå från ord till handling med konkreta råd och verktyg. Använd dem på strategisk nivå och i det dagliga arbetet för att förbättra ledarskapet, medarbetarskapet och kundskapen, det vill säga din egen prestation, dina medarbetares prestationer och era kundrelationer.

ANNETTE MELANDER BERG är VD på och grundare av Lightfinder AB, och har arbetat hela sitt yrkesverksamma liv med ledarskapsfrågor och kundrelationer i företag av olika storlek och i olika utvecklingsskeden. Hennes bakgrund spänner från marknadsansvar på Aller Media till tillväxtföretag och arbete med entreprenörer och affärsänglar. Boken baseras på egen beprövad erfarenhet, expertintervjuer och forskning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annette Melander Berg

  • Ljusfinnaren : en kamp mellan gott och ont

    Annette Melander Berg

    Det är sommarlovet innan Vilma skall börja sjuan, och hon och bästisen Karolin är på ridläger. Allt andas svensk sommaridyll men Vilma har oförklarliga, onda aningar. Idyllen byts mycket riktigt snabbt mot ond bråd död, och Vilma måste söka förkla...

  • Ljusfinnaren

    Annette Melander Berg

    En kamp mellan gott och ont - på flera plan Det är sommarlovet innan Vilma skall börja sjuan, och hon och bästisen Karolin är på ridläger. Allt andas svensk sommaridyll men Vilma har oförklarliga, onda aningar. Idyllen byts mycket riktigt snabbt m...