100 procent hälsa : motivation, mat, motion (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2018-03-05
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Friberg, Marie-Louise (form)
Dimensioner
205 x 155 x 20 mm
Vikt
425 g
SAB
Vnaaa
ISBN
9789187905759
100 procent hälsa : motivation, mat, motion (inbunden)

100 procent hälsa : motivation, mat, motion

Inbunden Svenska, 2018-03-05
191
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi är många som önskar att vi levde mer hälsosamt. Som vet att vi rör oss lite för lite och utan tvekan kunde äta bättre, men som inte riktigt kommer till skott att ändra vår livsstil. Som vet att quick fix-lösningar inte fungerar, men inte heller vad som skulle kunna fungera.

I 100 % hälsa får du all information, motivation och inspiration du behöver för att påbörja din resa mot en hållbart hälsosam livsstil. Oavsett om ditt mål är att klara ett långlopp eller bara att resa dig ur soffan och gå ut och gå. I de tre avsnitten Motivation, Mat och Motion går Peter Feldt igenom grundstenarna i ett liv med hållbar hälsa och presenterar olika alternativ: Vilken träningsform passar just dig? Hur kan du få in mer vardagsmotion på ett naturligt sätt? Får du i dig de näringsämnen du behöver? Och inte minst viktigt, hur undviker du att falla i nyårsfällan, så att du inte (igen) startar ditt nya liv med entusiasm och höga ambitioner för att några veckor senare på nytt låta löparskorna vila i hallen?

Äntligen finns det en bok som kopplar ett helhetsgrepp om hälsa. Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk och det har verkligen Peter Feldt sammanfattat bra när han vägleder och inspirerar sina läsare.
Martin Lidberg, hälsocoach och tidigare världsmästare i brottning

PETER FELDT är leg. kiropraktor och uppskattad föreläsare inom hälsa och motion. Han är generalsekreterare i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och har i flera år drivit lobbyarbete för bättre förutsättningar för friskvård i Sverige. Peter Feldt har även varit utvecklingschef på Korpens förbundskansli.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 100 procent hälsa : motivation, mat, motion
  2. +
  3. Sanningen om mat och hälsa : vad säger forskningen?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sanningen om mat och hälsa : vad säger forsknin... av Måns Rosén (inbunden).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 100 procent hälsa : motivation, mat, motion