Min graviditet : en veckodagbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2017-09-22
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
230 x 180 x 20 mm
Vikt
561 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789187905803
Vanliga sökord
Gravid

Min graviditet : en veckodagbok

(12 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-22
197
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Grattis! Du är gravid!
Graviditeten är för många en tid av förundran och förväntan men också av illamående, trötthet, oro och kanske en växande irritation över att inte kunna knyta sina egna skor.
I den kombinerade fakta- och dagboken Min graviditet får du vecka för vecka veta hur bebisen har det och vad som händer i magen, samtidigt som du kan fylla i hur du mår, vad du tänker och känner just nu. Korta faktatexter, bland annat om vad som händer hos barnmorskan, om ultraljud och om vad man bör äta som gravid, varvas med frågor för dig att besvara i väntan på en ny liten människa.
Boken hjälper dig att minnas nio helt unika månader, för hur omöjligt det än kan låta under tiden det pågår, kommer du att glömma hur det var: Vilken vecka var det han hickade så mycket i magen? , Hur var det egentligen, när slutade jag må illa? .
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min graviditet : en veckodagbok
 2. +
 3. Gravidkraft : hälsa genom rörelse och träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gravidkraft : hälsa genom rörelse och träning av Emma Regberg Lundborg (häftad).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Min graviditet : en veckodagbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig dagbok över graviditeten
  Cecilia, 30 april 2019

  Mysig bok med mycket frågor.
  Tjock så mycket att fylla i, men jag har valt att skriva där jag känner för det. Varvat med lite kryssrutor och så.

 2. Inget måste
  Nishanthi, 9 januari 2018

  Man tröttnar snabbt på att fylla i om man är trött eller har ont i ryggen.
  Kan inte heller se varför jag i efterhand skulle ha glädje av att veta vilken vecka jag mådde illa eller var förstoppad? Tror en vanlig dagbok ger mig mer glädje i efterhand.

 3. Jättefin bok
  Caroline, 11 november 2017

  Blev jätteglad över denna bok. Bra texter som sammanfattar vad som händer varje vecka. Lagom med utrymme för att skriva själv, samtidigt som man kan skriva lite mer efter varje trimester. Faktan i boken är inte jätte djupgående men för mig så tycker jag det är en lagom nivå. Boken har varit perfekt för mig då det är en bra balans mellan att skriva själv och att läsa fakta.

Visa alla 3 recensioner