Magisk kommunikation : om obekväma idéer och konsten att skapa effekt (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Grahn, Catharina (form)
Illustratör/Fotograf
Patrik Lindkvist
Dimensioner
210 x 180 x 15 mm
Vikt
386 g
SAB
Qba
ISBN
9789187905810
Magisk kommunikation : om obekväma idéer och konsten att skapa effekt (häftad)

Magisk kommunikation : om obekväma idéer och konsten att skapa effekt

Häftad, Svenska, 2017-10-10
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Så tar du dig igenom nålsögat för effektiv kommunikation Vi utsätts dagligen för 3 000 kommersiella budskap, men dagen efter minns vi bara två av dem. Det är ett otroligt smalt nålsöga för marknadskommunikationen att ta sig igenom.

Den här boken är skriven för dig som arbetar eller vill arbeta med marknadsföring, kommunikation och reklam, och som inspireras av tanken på att få göra saker som inte bara sjunker in i bakgrunden. Den handlar om hur du får ut maximal effekt av din kommunikation, om vad som skiljer det mediokra från det magiska.

Följ med till den plats där magisk kommunikation uppstår, i mötet mellan strategi och kreativitet, i det oväntade. Ta del av erfarenheter, forskningsresultat och insikter, och bli inspirerad av några av världens mest framgångsrika kommunikationsinsatser. Få tips om hur du kan lära känna människan bakom konsumenten, vilka egenskaper framgångsrik kommunikation har och hur du bäst använder olika marknadsföringskanaler.

PATRIK LINDKVIST är creative director, art director och strateg, och har över 15 års erfarenhet från olika reklam- och kommunikationsbyråer. Patrik har jobbat med några av Sveriges och världens största varumärken och har vunnit både svenska och internationella utmärkelser för sitt arbete. Sedan 2013 driver han en egen reklam- och kommunikationsbyrå och är en flitigt anlitad föreläsare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magisk kommunikation : om obekväma idéer och konsten att skapa effekt
  2. +
  3. Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en ver... av Kicki Westerberg (häftad).

Köp båda 2 för 512 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Magisk kommunikation : om obekväma idéer ...