Nya affärer : värdebaserad försäljning 4.0 (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2017-10-12
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Grahn, Catharina (form) / Lövgren, Nette (form)
Illustratör/Fotograf
Jonny Hallberg
Dimensioner
205 x 155 x 10 mm
Vikt
273 g
SAB
Qia
ISBN
9789187905827
Nya affärer : värdebaserad försäljning 4.0 (häftad)

Nya affärer : värdebaserad försäljning 4.0

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-10-12
269
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Verktyg för en värdebaserad försäljningsprocess Dagens informationssamhälle skapar helt nya förutsättningar för mötet mellan leverantör och kund. För första gången är kunden nästan lika välinformerad som du om ditt erbjudande. Det betyder att ditt säljarbete måste styras utifrån en genuin vilja att göra din kund mer framgångsrik. Framgång förutsätter kunskap om vilket värde dina produkter och tjänster skapar för kunden och inte minst hur du ur kundens synvinkel skiljer dig från konkurrenterna. Om inte kunden upplever ett värde i mötet med dig kommer webben förr eller senare att helt ta över din säljprocess.

Den här boken ger dig en bättre förståelse för dagens affärslandskap och visar hur du måste tänka och agera för att skapa nya affärer. Du får kunskap och tips för att etablera en modern, värdebaserad försäljningsprocess och verktyg för att utmana dig själv, och därmed även kunden, att bli mer framgångsrik.

BENGT GEJROT är en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare inom försäljning. Med över 30 års säljerfarenhet, varav 15 från olika ledande positioner, besitter han djupa kunskaper inom säljutveckling. Bengt arbetar internationellt och har föreläst i 30 länder på fem kontinenter.

"Vilken bra och framför allt praktisk bok! Rekommenderar den till alla som vill skapa modern värdebaserad försäljning. (Harald Burgstaller, GM Northern Europe Forbo Flooring)

"Bengt Gejrot har lyckats sätta ord på det du inte hinner tänka. Fantastiskt användbart!" (Simon Levén, Group Manager ALTEN Sweden AB)

"Utmärkt och energivande bok som gett mig många direkt användbara tips och metoder! Anders Schreiber, Specialistsäljare Atea)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nya affärer : värdebaserad försäljning 4.0. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nyttig för mig som Säljdirektör
    Säljdirekör, 31 januari 2019

    Efter många år i management roller inom säljorganisationer så var det spännande att läsa om säljmetodikens historia. Kanske lite mer utmanade att läsa om de förändringar vi måste göra för att vara konkurrenskraftiga framåt.

  2. Värdebaserad försäljning
    Johan Lange, 31 januari 2019

    Lyssnat på honom flera gånger också, mycket bra insikter om framtidens försäljning. Om något skulle jag vilja veta mer om hur ett företag kan implementera detta effektivt.

Visa alla 2 recensioner