Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2017-09-21
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Albin, Karl (foto)
Illustratör/Fotograf
Jonny Hallberg
Dimensioner
205 x 157 x 15 mm
Vikt
366 g
SAB
Qba
ISBN
9789187905834
Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans (häftad)

Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans

Häftad,  Svenska, 2017-09-21
289
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Är det du som styr ditt företag eller styr företaget dig? Och handen på hjärtat, går det som du vill och rimmar livet som företagare med ditt övriga liv? Eller har du inte kommit igång går du och drömmer om ett liv som företagare men saknar en tydlig plan?

Med verktygslådan i den här boken får du hjälp att utvärdera dina idéer och ditt företag, ta reda på vad du verkligen brinner för och genom det hitta nya vägar till ditt drömföretag, stort som litet. Genom att ringa in vad som är viktigt för dig kan du designa ditt företag utifrån dina unika förutsättningar.

Steg för steg lotsar Kicki Westerberg dig till en tydlig plan för ditt företag. Nyckeln till framgång är att förstå ditt system, dina mål och vad dina kunder behöver. Du börjar med att utvärdera nu-läget för att sedan testa vilka dina verkliga drivkrafter är. Du får lära dig hur du hittar en hållbar strategi och med målmotorn får du verktyg för att komma igång och hålla koll på att du hela tiden är på väg åt rätt håll. Du hittar även råd och tips inom områden som ekonomi och prissättning.

KICKI WESTERBERG är revisorn som sadlade om till ekonomisk PT och affärsutvecklare. Hon blandar hårda och mjuka värden inom ekonomi på ett nytt sätt. Utrustad med verktyg från coaching, NLP och mental träning verkar Kicki idag över hela Sverige som föreläsare och rådgivare till både nystartade och etablerade företagare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygg ditt drömföretag : verktygslåda för en verksamhet i balans
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 489 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »