Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Kalmaru, Walter (form) / Sörensen, Johanna (form)
Dimensioner
225 x 170 x 20 mm
Vikt
546 g
SAB
Qblb
ISBN
9789187905858
Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation (inbunden)

Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation

Inbunden Svenska, 2017-09-01
260
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Strategisk kommunikation är en avgörande framgångsfaktor för många organisationer, men tiden har sprungit förbi de traditionella, linjära kommunikationsmodellerna. I en värld i ständig förändring, där det handlar om att agera nu och situationsanpassat, krävs något annat.

I den här boken introduceras strategisk improvisation som ett nytt sätt att tänka och agera kommunikativt. Den är skriven för dig som leder eller lever kommunikation, för dig som söker en modern kommunikationsmodell och konkret vägledning till det vardagliga kommunikationsarbetet. Du kan vara chef, ledare, kommunikatör men också mycket annat.

Svaret på vad strategisk improvisation är och hur modellen kan användas i din verksamhet baseras på forskning, konkreta exempel och intervjuer med kommunikationschefer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor. Självklart finns också ett självtest: hur är din och din organisations förmåga till strategisk improvisation? Stor inspiration hämtas från improvisatörer från bland annat musikens och politikens värld. De har alla förmågan att kombinera ordning och kaos, analys och kreativitet, långsiktighet och spontanitet, erfarenhet och nyskapande.

JESPER FALKHEIMER är forskare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet. Han är författare till flera fackböcker och läromedel. KATARINA GENTZEL SANDBERG är senior partner och kommunikationsrådgivare på Gullers Grupp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation
  2. +
  3. Planerad kommunikation : strategiskt ledningsstöd i företag och organisationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Planerad kommunikation : strategiskt ledningsst... av Peter Erikson (häftad).

Köp båda 2 för 694 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nu : strategisk improvisation för effekti...