Livet och 107 sätt att förhålla sig till det (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2018-03-16
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Edri, Mikaela (form) / Andersson, Max (form)
Illustratör/Fotograf
Mikaela Edri
Dimensioner
216 x 166 x 15 mm
Vikt
413 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187905940
Livet och 107 sätt att förhålla sig till det (inbunden)

Livet och 107 sätt att förhålla sig till det

Inbunden,  Svenska, 2018-03-16

Slutsåld

Det där vi kallar livet

Livet är varken logiskt eller förutsägbart och det är kanske lite av poängen. Man upphör inte att förvånas över hur vi beter oss och reagerar. Oftare än vi tror finns det en psykologisk förklaring till våra beteenden (även de mest bisarra).

Kommunikationsbyrån Rodolfo har djupdykt i de senaste forskningsrönen inom psykologi för att försöka förstå hur vi funkar och varför. Resultatet presenteras nu i boken Livet och 107 sätt att förhålla sig till det. Till exempel får vi veta att vår musiksmak avslöjar hur empatiska vi är, att smarta människor googlar mindre och att om vi svär som fan blir vi mer smärttåliga.

Det är inte en bok som kommer att förändra ditt liv eller hjälpa dig att hitta dig själv. Däremot passar den perfekt för slösnack i fikarummet, som isbrytare på första Tinder-dejten eller som öppningsreplik på minglet. För ibland hamnar vi alla i situationer då vi behöver något intressant att prata om som angår oss alla livet. Här får du det förpackat i en bok, indelat i livets olika områden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »