Före dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-17
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Maria Bodner Gröön
ISBN
9789187917059
Före dig (e-bok)

Före dig E-bok

(6 röster)
E-bok,  Svenska, 2015-03-17
172
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Hon intalade sig att det var neurotiskt att bli så orolig utan någon som helst anledning. Det fanns säkert en enkel förklaring och i morgon skulle han vara hemma igen. Allt var som det skulle."

Hannah Reilly jobbar i New Yorks reklamvärld när hon blir stormförälskad och gifter sig med den perfekta mannen. Hon flyttar med honom till det stora viktorianska huset i London, men en dag kommer Mark inte hem från sin affärsresa. Hannah vet inte mycket om hans familj och han pratar aldrig om dem. Hon får en obehaglig känsla av att något inte är som det ska och bestämmer sig för att undersöka saken. Sakta men säkert flyter lögnerna om Marks förflutna upp till ytan ? med livsfarliga konsekvenser.
"Före dig" är en nervig thriller med högt tempo som håller läsaren i sitt grepp ända till sista sidan.

"Spänningen stegras med varje avslöjande och behåller sitt grepp hela vägen igenom - den sorts thriller som får dig att fortsätta vända blad till långt in på småtimmarna och missa din hållplats på väg till jobbet på morgonen." THE INDEPENDENT

"Denna psykologiska thriller är en berg- och dalbana av svek, pengar, syskonrivalitet och mord, den har både nerv och tempo när den väller in mot en rafflande klimax." THE DAILY MAIL

LUCIE WHITEHOUSE föddes i England 1975 men bor numera i Brooklyn, New York. Efter litteraturstudier vid Oxford University började hon arbeta i förlagsbranschen. "Före dig" är Lucie Whitehouses tredje uppmärksammade thriller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lucie Whitehouse