Disclaimer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntsson
Utgivningsdatum
2018-12-13
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Maria Bodner Gröön
ISBN
9789187917271
Disclaimer (ljudbok)

Disclaimer Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-12-13

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tänk dig att en bok mystiskt dyker upp på ditt nattduksbord. Tänk dig att du börjar läsa och inser att boken handlar om dig och din mörkaste hemlighet. Tänk dig att boken också berättar om den fruktansvärda hämnd som bokens författare har planerat för dig ...

En dag ligger en bok på Catherines nattduksbord. När hon börjar läsa inser hon med fasa att boken handlar om henne, och om en hemlighet hon dolt i 20 år. Bara en annan person visste om vad som hände den där sommardagen, men den personen är död sedan länge. Bokens författare har dessutom byggt vidare på historien och det mardrömslika slutet gör Catherine panikslagen. Samtidigt som Catherine inser att hennes enda hopp är att konfrontera sitt förflutna börjar hennes värld att falla samman.

Disclaimer är en djupgående och slingrande psykologisk thriller, berättad med en filmisk röst som håller läsaren i ett järngrepp ända till sista sidan. Boken blev en snackis långt innan den kom ut och sålde slut bara dagar efter att den släpptes i Storbritannien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Renee Knight