Jungfruns döttrar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2015-02-12
Förlag
En sida till förlag
ISBN
9789187919077
Jungfruns döttrar (e-bok)

Jungfruns döttrar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-02-12
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Redan som barn märkte Mary att hon var annorlunda; att hon kunde se och förnimma saker som andra inte kunde. I sina drömmar träffar hon Jordekvinnan Kirsti, som lär henne hur man tar hand om trasiga kroppar och själar och hon förbereds för det tunga arbetet som sjuksköterska på ett krigssjukhus i Finland under vinterkriget. Där träffar hon sin stora kärlek Lars, men de måste gå skilda vägar. Senare i livet bosätter hon sig i Södra Frankrike och hon får där uppenbarelser av sig själv och sin älskade i ett tidigare liv. Men även då, måste de skiljas åt. Mary förstår nu att Lars är hennes själsfrände och hon tror att hon förlorat honom för evigt. Men ett oväntat möte på en rökig nattklubb i Marocko gör att livet plötsligt tar en helt ny vändning.
Mycket av det som jag skrivit om har kommit till mig genom egna upplevelser eller genom drömmar. Drömmar om den lilla kyrkan på bergssluttningen förde mig till Nice och jag hittade La Goude precis som jag beskrivit. Och den gamle mannen i boken kom till mig i min egen dröm och manade mig att skriva!
Det har jag gjort.

Romanen ger dig ca 6-7 timmars läsupplevelse.

Ulla Rööser, som är utbildad sjuksköterska, har i många år även varit verksam inom Röda Korset och delaktig i en krisgrupp tillsammans med SOS-International. Hon deltog bland annat i krisbearbetning av fartygspersonal efter Estoniakatastrofen. Genom åren har hon kommit i kontakt med många personer som befunnit sig i kris och sorg, bland annat genom sitt arbete på hospis.
Då Ulla upplevde att den västerländska medicinen inte räckte till för att läka hela människan, sökte hon nya vägar och utbildade sig till både akupressör och cranio-sacralterapeut. Hon har även genomgått utbildning till schaman i Holland och USA och är innehavare av "a full meza".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulla Rööser