Promille : drick smartare (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2014-08-22
Upplaga
1
Förlag
Lava
Dimensioner
210 x 130 x 10 mm
Vikt
265 g
SAB
Ohia,Vlna
ISBN
9789187941009
Vanliga sökord
alkoholvanor alkohol

Promille : drick smartare

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2014-08-22

Slutsåld

Promille drick smartare Blev det lite för mycket i fredags? Funderar du över ditt drickande? Eller har du en anhörig som dricker för mycket ibland?
Promille är den första svenska handboken för personer med riskbruk av alkohol. Här får du lära dig mer om hur alkoholproblem utvecklas och vilken risk ditt nuvarande drickande innebär. Genom att följa bokens rekommendationer kan du lägga grunden till ett hälsosamt förhållande till alkohol.
I den här personligt skrivna boken blandas vetenskapliga fakta med berättelser ur verkliga livet. Alla med en relation till alkohol kan ha nytta av Promille.

Anna Sjöström
Anna Sjöström är lärare, journalist och preventionsspecialist. Hon har hjälpt människor att dricka mindre alkohol sedan slutet av 1980-talet. 1998 introducerade hon riskreduceringsmodellen i Sverige. Du kan läsa mer om Anna på promilletanten.se.

Äntligen
Äntligen en bok som vi som arbetar med alkohol- och drogrelaterade ärenden på arbetsplatserna har nytta av i vårt arbete. Tack Anna! Boken kommer att göra nytta i både det förebyggande arbetet och i arbetet att skapa insikt hos dom som vi behöver hjälpa till olika insatser.
Bo Bergdahl QEHS Director, Bergteamet

Tack Anna!
Äntligen kommer en bok alla kan läsa för att förstå vad beroende är. Anna Sjöströms bok är ett måste om du någon gång varit i kontakt med beroende eller undrar om du eller någon i din familj eller vänkrets har ett destruktivt beteende. Denna bok hade jag behövt för många år sedan.
Tack Anna! Tack! Janique Svedberg, Författare och Recovery Coach, Road to Recovery
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Sjöström

  • Glasklart : drick smartare

    Anna Sjöström

    En miljon människor. Ungefär så många svenskar dricker lite för mycket för att det ska vara bra för dem. Och de flesta vet inte om det. Så hur vet du vem som är i farozonen, och vad går det att göra åt saken? Den här är en bok om lösningen. Den vi...

  • Pekbok för småfulla

    Anna Sjöström

    Vill du ha en kul snackis på kalaset och en annorlunda gå bort-present? Något att sätta i händerna på ungdomarna, vännerna och mormor? Då har du helt rätt bok framför dig. Problem, problem, problem och döden. Det är så det brukar låta. En massa pe...