Är jag fortfarande vacker? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2014-10-08
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Dustler, Louise (form) / Hedström, Cecilia (foto)
Dimensioner
280 x 210 x 10 mm
Vikt
911 g
SAB
Vep
ISBN
9789187941078
Är jag fortfarande vacker? (inbunden)

Är jag fortfarande vacker?

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-10-08

Slutsåld

Kan man ha sex när man har cancer? Kliar peruker? Hur känns det när håret lossnar? Hur ser man ut när man är skallig? Hur känns det att få cellgifter? Hur reagerar man själv när ens utseende förvandlas till något man inte känner igen och hur reagerar andra?

I den här boken bjuds du in i tjugofyra cancerdrabbade kvinnors tankar och känslor. Det handlar om allt från behandlingar, utseende, relationer och rädslor till tacksamhet och glädje. Cecilia Hedström har på ett intimt sätt i bilder och ord fångat den utsatthet, men även den styrka, som dessa kvinnor äger. I korta, kärnfulla texter har hon också skildrat sin egen väg från ett sjukdomsbesked till att bli friskförklarad.

Är jag fortfarande vacker är en hyllning till alla kvinnor som drabbats av cancer. Den är hyllning till livet!

Cecilia Hedström är fotografen som mitt i livet fick mardrömsbeskedet cancer. Hon gick igenom operation, cellgifter och många biverkningar och blev så småningom en mästare i att hantera fördomar och okunskap. Det senare blev utgångspunkten för hennes foto- och bokprojekt.

Cecilia, som är bosatt i Göteborg, är också verksam som journalist och driver bloggen mynewkickasslife.com. Hon vill öka förståelsen kring vad ett cancerbesked kan innebära bland annat har hon varit med och startat loppet Fight cancer and run. År 2013 blev hon utsedd till Årets toppinspiratör av tidningen ToppHälsa och år 2014 till Årets eldsjäl av Nätverket mot gynekologisk cancer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Är jag fortfarande vacker?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. saknad
    Sven Bo Magnusson, 31 oktober 2014

    Eftersom vi är mitt i processen med ev cancerbehandling så är boken ganska plågsam att läsa. Det jag verkligen saknar är lite äldre kvinnors berättelser och livsöden då vi själva är 71 år.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Är jag fortfarande vacker?