Barnkalas : 50 Bakverk & 10 kalasteman (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2016-04-04
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Rosenlind, Pernilla (form) / Björkstedt, Hanna (foto)
Illustratör/Fotograf
Sandra Boart
Dimensioner
231 x 201 x 18 mm
Vikt
616 g
SAB
Qcae
ISBN
9789187941535
Barnkalas : 50 Bakverk & 10 kalasteman (inbunden)

Barnkalas : 50 Bakverk & 10 kalasteman

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-04-04

Slutsåld

En fantasifull och färgsprakande kalasbok där det till och med finns recept på sockerdiamanter och trollstavar!

Barnkalas är boken som uppfyller alla kalasdrömmar. Innehållet följer barnets ålder, årstidernas växlingar och teman som babyshower, dop och namngivning, superhjältar, halloween med mera. Många av recepten kan barn och vuxen göra tillsammans, men här finns också avancerade skapelser för den som vill ha lite större utmaningar. Dessutom vimlar det av tips inom varje tema.
Boken är späckad med färgstarka och stämningsfulla fotografier som gör den till en perfekt present till småbarnsfamiljer och blivande föräldrar.

Det ska vara kul att baka och planera, ett nöje. Öppna boken tillsammans med barnen - titta, inspireras, kladda och baka med fint strössel, roliga färger och goda smaker!
Sandra Boart

Konditorn Sandra driver sitt populära företag En Nypa Socker, specialiserat på amerikanska tårtor och bakverk till bröllopskunder, samtidigt som hon bloggar, skriver böcker och roddar med bebis i magen och 2-åriga Wilmer på armen.

Fotografen Hanna Björkstedt har en passion för att plåta reportage med mat, barn och festligheter. För Hanna är multitasking inga problem, de egna barnen är hennes toppmodeller och med på plåtningarna under det kommande året är bebisen Walter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barnkalas : 50 Bakverk & 10 kalasteman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande recept och underbara bilder!
    Carin, 1 maj 2016

    Väldigt trevlig och inspirerande bok för barnkalas! Fast bakverken fungerar lika bra på andra sorters kalas också :) Varje recept är graderad med svårighetsgrad så man lätt kan välja ett recept som passar ens egen nivå.

Visa alla 1 recensioner