Bambis bok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2016-06-07
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Illustratör/Fotograf
Pernilla Stalfelt
Dimensioner
215 x 152 x 10 mm
Vikt
270 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187941580
Bambis bok (inbunden)

Bambis bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-06-07

Slutsåld

Nu breddar Pernilla Stalfelt sitt författarskap med en ny genre inom barnlitteraturen genomillustrerade, lättlästa böcker. Titlarna ingår i Unga Lavas nya serie
LÄS LEK LÄR böcker för barn som håller på, eller just lärt sig läsa.
I böckerna om Brumma och Bambi berättar Pernillas katter om sina liv: vad de gillar, om möten med andra djur, om hur de ser på lill-matte och stor-matte. Med säker blick målar Pernilla Stalfelt fram enkla, varma och lekfulla berättelser som tilltalar barn i åldrarna 6-9 år.
Det är lättare att lära sig läsa om boken handlar om något man är intresserad av. Brummas och Bambis böcker passar alla barn som tycker om djur. Och kanske speciellt katter. Korta texter och fina bilder är bra när man jobbar med läsningen. Pernilla Stalfelt
Utöver sitt konstnärsskap arbetar Pernilla Stalfelt som konstpedagog på Moderna museet. Hon är medlem i Svenska barnboksakademien och har fått en lång rad litterära priser. Hennes böcker ligger ständigt i topp på bibliotekens utlåningslistor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bambis bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gullig bok.
    Mormor, 7 mars 2017

    Passar bra till en liten tjej som älskar katter. Lagom svårighetsgrad när man precis lärt sig läsa. Känns dock lite för mycket informativ "skolbok" för att locka motvilliga läsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pernilla Stalfelt