Brummas bok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2019-01-01
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Illustratör/Fotograf
Pernilla Stalfelt
Dimensioner
225 x 160 x 10 mm
Vikt
274 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187941597

Brummas bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-01-01

Slutsåld

Nu breddar Pernilla Stalfelt sitt författarskap med en ny genre inom barnlitteraturen genomillustrerade, lättlästa böcker. Titlarna ingår i Unga Lavas nya serie LÄS LEK LÄR böcker för barn som håller på, eller just lärt sig läsa.
I böckerna om Brumma och Bambi berättar Pernillas katter om sina liv: vad de gillar, om möten med andra djur, om hur de ser på lill-matte och stor-matte. Med säker blick målar Pernilla Stalfelt fram enkla, varma och lekfulla berättelser som tilltalar barn i åldrarna 6-9 år.
Det är lättare att lära sig läsa om boken handlar om något man är intresserad av. Brummas och Bambis böcker passar alla barn som tycker om djur. Och kanske speciellt katter. Korta texter och fina bilder är bra när man jobbar med läsningen. Pernilla Stalfelt
Utöver sitt konstnärsskap arbetar Pernilla Stalfelt som konstpedagog på Moderna museet. Hon är medlem i Svenska barnboksakademien och har fått en lång rad litterära priser. Hennes böcker ligger ständigt i topp på bibliotekens utlåningslistor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brummas bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Att lära sig att förstå någon annan.
    Kristallo, 16 augusti 2016

    Empati är något som en del bara kan men som andra behöver träna lite på. När barn umgås med djur så utvecklar de sitt sinne för ett annat väsen, en annan själ som inte fungerar precis exakt som en själv. En katt är inte bara något fluffigt som går runt och jamar. En katt kan man kommunicera med och den kommunicerar själv med dig men på helt andra sätt än du är van. En katt har sin egen agenda. Det kan man lära i denna bok som är en fin läsa lätt bok när man precis har lärt sig stava igenom me... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pernilla Stalfelt