Fuckups och businessblunders : felsteg som framgångsrecept (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2016-10-19
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Pettersson, Cecilia (form)
Dimensioner
215 x 144 x 20 mm
Vikt
423 g
SAB
Qba
ISBN
9789187941818
Fuckups och businessblunders : felsteg som framgångsrecept (inbunden)

Fuckups och businessblunders : felsteg som framgångsrecept

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2016-10-19
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
F*uck-ups misstagen bakom framgångssagorna

Denna inspirerande bok lyfter fram de problem, felsteg och misslyckanden som kantat vägen till succé för några av Sveriges mest framgångsrika personer. Mediebilden av vägen till framgång är ofta spikrak medan verkligheten är en helt annan.

Flera framgångsrika profiler delar här öppet med sig av sina resor till toppen i hopp om att kunna sporra fler att våga ta steget och uppfylla sina drömmar och till och med förändra samhället! Det är en tänkvärd, underhållande och entusiasmerande läsning, som bland annat innehåller detta:

Niklas Adalberth en grundarna till miljardbolaget Klarna inledde sin entreprenörsbana som 13-åring genom att tillverka och sälja falskleg. Pengarna gick till godis så att han skulle kunna stilla sitt tilltagande sockerberoende. Verksamheten utvecklades till ett kriminellt nätverk, som polisen fick kännedom om. Detta blev en vändpunkt för Niklas han klarade sig med böter som han fick kämpa länge för att betala av. Men han lärde sig att hålla sig på rätt sida lagen och att jobba stenhårt.

Cecilia Stegö Chilò före detta kulturminister delar med sig av hur ett litet misstag (obetald tv-licens) nästan kom att kosta henne hela hennes karriär samt hur man hanterar att bli offentligt uthängd.

Tidigt i karriären fick stjärnkrögaren Pontus Fritihiof uppleva det som fortfarande är hans värsta kväll i yrkeslivet men också en händelse han drog viktig lärdom av. På då enstjärniga Villa Källhagen på Djurgården blev tidspressen stor och Pontus råkade elda upp de ankor som han höll på att bryna i ugnen.

Anna Omstedt Lindgren en av grundarna till matsajten Tasteline berättar om hur svårt det var att ligga i framkant inom den digitala utvecklingen i början av 2000-talet och om hur hennes obotliga optimism och naivitet har lett till både framgång och motgång.

Övriga personer som kommer till tals är bland andra dessa: Aviciis manager Ash Pornouri, författaren/föreläsaren Henrik Fexeus och före detta riksbankschefen Lars Heikensten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fuckups och businessblunders : felsteg som framgångsrecept
  2. +
  3. Projektledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Projektledning av Anette Hallin, Tina Karrbom Gustavsson (häftad).

Köp båda 2 för 688 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fuckups och businessblunders : felsteg so...