Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2016-12-07
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
af Geijerstam, Ingela (red.) / Öhrvall, Johan (form)
Dimensioner
216 x 140 x 15 mm
Vikt
376 g
SAB
Lz Anderson, Aron
ISBN
9789187941948
Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig (inbunden)

Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2016-12-07
231
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Aron Andersson är själva sinnebilden av en kämpe. Han är en fantastisk inspiratör som visar att inget är omöjligt! När han var 9 år opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Men han fattade tidigt beslutet att inte låta rullstolen hindra honom, utan i stället såg han vilka möjligheter som öppnades. Och som Aron har förvaltat dessa möjligheter! Han har bestigit såväl Kilimanjaro som Kebnekaise, simmat över Ålands hav med bara armarna, åkt Vasaloppet sittandes, cyklat armcykel från Sverige till Paris, kört en svensk klassiker på mindre än 24 timmar och deltagit i fyra Paralympics i tre olika grenar!

Dessutom är han ambassadör för Barncancerfonden och samlade ifjol in hela 2,5 miljoner kronor. Aron, som har 60 000 likes på Facebook, är också en uppskattad föreläsare som inspirerar och berör sin publik var han än kommer. Under 2015 genomförde han nära 100 föreläsningar på allt från skolor till storföretag. Just nu är han även programledare för Lilla Sportspegeln och räknas som en av landets största personligheter under 30 år.

I denna coachingbok hjälper Aron läsaren att hitta balans i livet och göra rätt val. Det handlar om att acceptera sig själv som man är och att inte älta det förgångna, utan att ständigt utvecklas och hitta nya mål i livet och övervinna rädslor. Tipsen tar upp allt från hur man får energi från kost, träning och meditation till att växa som människa genom att exempelvis hjälpa andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig
 2. +
 3. Ett jävla solsken : en biografi om Ester Blenda Nordström

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett jävla solsken : en biografi om Ester Blenda... av Fatima Bremmer (pocket).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Anderson

 • Aron Tiger bestiger berg

  Ebba Ómarsson, Aron Anderson

  Aron Tiger bestiger berg är en inspirationsbok om att se möjligheter i livet med eller utan funktionshinder. En varm och klok äventyrsberättelse med äventyraren och föreläsaren Aron Andersons sju råd om hur du når din dröm som grund. Aron Tiger sk...

 • Diagnos Sverige : En antologi om framtidens hälsa

  Amelia Adamo, Aron Anderson, Catharina Barkman, Philip Botström, Christian Carlsson

  Att Sverige tidigare varit ledande inom livsvetenskaper och hälsa, men de senaste åren halkat efter i internationella mätningar, väcker många frågor. I den här antologin medverkar patienter, läkare, forskare, innovatörer, entreprenörer, inspiratör...