Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2016-12-07
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
af Geijerstam, Ingela (red.) / Öhrvall, Johan (form)
Dimensioner
216 x 140 x 15 mm
Vikt
376 g
SAB
Lz Anderson, Aron
ISBN
9789187941948
Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig (inbunden)

Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2016-12-07
231
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Aron Andersson är själva sinnebilden av en kämpe. Han är en fantastisk inspiratör som visar att inget är omöjligt! När han var 9 år opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Men han fattade tidigt beslutet att inte låta rullstolen hindra honom, utan i stället såg han vilka möjligheter som öppnades. Och som Aron har förvaltat dessa möjligheter! Han har bestigit såväl Kilimanjaro som Kebnekaise, simmat över Ålands hav med bara armarna, åkt Vasaloppet sittandes, cyklat armcykel från Sverige till Paris, kört en svensk klassiker på mindre än 24 timmar och deltagit i fyra Paralympics i tre olika grenar!

Dessutom är han ambassadör för Barncancerfonden och samlade ifjol in hela 2,5 miljoner kronor. Aron, som har 60 000 likes på Facebook, är också en uppskattad föreläsare som inspirerar och berör sin publik var han än kommer. Under 2015 genomförde han nära 100 föreläsningar på allt från skolor till storföretag. Just nu är han även programledare för Lilla Sportspegeln och räknas som en av landets största personligheter under 30 år.

I denna coachingbok hjälper Aron läsaren att hitta balans i livet och göra rätt val. Det handlar om att acceptera sig själv som man är och att inte älta det förgångna, utan att ständigt utvecklas och hitta nya mål i livet och övervinna rädslor. Tipsen tar upp allt från hur man får energi från kost, träning och meditation till att växa som människa genom att exempelvis hjälpa andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig
  2. +
  3. Ingen familj är en ö : ADHD, föräldraskap och skuld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ingen familj är en ö : ADHD, föräldraskap och s... av Anja Wikström (häftad).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Anderson