Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2016-12-07
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
af Geijerstam, Ingela (red.) / Öhrvall, Johan (form)
Dimensioner
216 x 140 x 15 mm
Vikt
376 g
SAB
Lz Anderson, Aron
ISBN
9789187941948
Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig (inbunden)

Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2016-12-07
239
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig Kan levereras innan julafton
Aron Andersson är själva sinnebilden av en kämpe. Han är en fantastisk inspiratör som visar att inget är omöjligt! När han var 9 år opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Men han fattade tidigt beslutet att inte låta rullstolen hindra honom, utan i stället såg han vilka möjligheter som öppnades. Och som Aron har förvaltat dessa möjligheter! Han har bestigit såväl Kilimanjaro som Kebnekaise, simmat över Ålands hav med bara armarna, åkt Vasaloppet sittandes, cyklat armcykel från Sverige till Paris, kört en svensk klassiker på mindre än 24 timmar och deltagit i fyra Paralympics i tre olika grenar!

Dessutom är han ambassadör för Barncancerfonden och samlade ifjol in hela 2,5 miljoner kronor. Aron, som har 60 000 likes på Facebook, är också en uppskattad föreläsare som inspirerar och berör sin publik var han än kommer. Under 2015 genomförde han nära 100 föreläsningar på allt från skolor till storföretag. Just nu är han även programledare för Lilla Sportspegeln och räknas som en av landets största personligheter under 30 år.

I denna coachingbok hjälper Aron läsaren att hitta balans i livet och göra rätt val. Det handlar om att acceptera sig själv som man är och att inte älta det förgångna, utan att ständigt utvecklas och hitta nya mål i livet och övervinna rädslor. Tipsen tar upp allt från hur man får energi från kost, träning och meditation till att växa som människa genom att exempelvis hjälpa andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Möjligheter : låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig
 2. +
 3. Livet gav mig en andra chans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet gav mig en andra chans av Aron Anderson, Helene Arkhem (kartonnage).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Anderson

 • Livet gav mig en andra chans

  Aron Anderson, Helene Arkhem

  I boken Livet gav mig en andra chans berättar Aron Anderson för första gången hela historien om hur han som barn drabbas av cancer som leder till förlamning, till hur han blir elitidrottsman och äventyrare som antagit utmaningar som de flesta av o...

 • Aron Tiger lär sig simma

  Aron Anderson, Ebba Dagsdotter

  I första boken "Aron Tiger bestiger berg" besteg Aron Anderson berg, fast han sitter i rullstol. Nu i andra barnboken tror han sig först ha tagit vatten över huvudet när han skulle lära sig simma. Det kräver tålamod, tid och övning. Att ...