Så Fucking Feelgood (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-07-23
Förlag
Barnboksförlaget Nimmi
ISBN
9789187955013
Så Fucking Feelgood (e-bok)

Så Fucking Feelgood (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-07-23
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Siri är besatt av tanken på namn och deras betydelser. Hennes eget betyder "vacker, skön", men det passar rätt dåligt in på henne - hon är snarare ful och obekväm, tycker hon. Det mest intressanta med henne är väl den där Hemligheten hon har, men den är så hemlig att ingen människa i hela världen får veta om den. Och då är den ju en klen tröst i tråkigheten.
När Miras föräldrar skildes, startade hennes mamma ett slags hippiekollektiv i deras hus. Miras tillvaro är därför proppfull av växtfärgade garner, lök och politisk medvetenhet. Att leva upp till mammas höga ideal och krav på absolut koll på tillvaron är ett hopplöst projekt, men Mira kämpar som ett djur. Samtidigt försöker hon balansera relationen med den nästan löjligt snygge Stoffe, vars förväntningar på henne matchar illa med Miras mammas...
Måns älskar att skejta. Det är bara då han känner att det är han själv som bestämmer. Annars är det morsorna, småsyrrorna, flickvännen, lärarna... Hur kan det vara så, att livet ser sådär förutbestämt ut när man bara är 16 år? Ska verkligen resten av världen vara de som bestämmer hur framtiden ska bli?
På en gymnasieskola i Malmö träffas tre ganska omaka tonåringar, vars vänskap ska komma att rasa murar, klippa band och släppa lös alla instängda känslor de burit runt på. Så Fucking Feelgood är en bok om att leva upp till förväntningar, hitta sin grej och våga satsa på den. Oavsett vad folk tycker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Så Fucking Feelgood