Slutstation White Haven (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Western Rollspelet
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2015-04-02
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Originaltitel
Slutstation White Haven
Medarbetare
Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Anders Gillbring
Dimensioner
280 x 216 x 216 mm
Vikt
500 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987021

Slutstation White Haven

Häftad,  Svenska, 2015-04-02
166
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Caleb hade bara väntat på att banditdrottningen Eliza Blackstone skulle göra ett enda litet misstag. Blackstoneligan hade terroriserat Colorado, med stölder, rån, misshandel och mord. Spåret förföljarna fått upp var blodrött, kantat av döda. Men nu hade de laglösa gjort bort sig. De hade tagit tåget upp till gruvlägret White Haven, i en liten dalgång som låg så oländigt till att enda sättet att ta sig dit under vintern var med tåget, som går en gång i veckan. De var fast, utan en aning om att uppbådet var på väg med nästa tåg. Caleb kände med prospektörerna däruppe, plötsligt utsatta för ett de mest brutala band som någonsin härjat i trakten. Måtte uppbådet kunna skipa rättvisa utan att oskyldiga drabbas!

Slutstation White Haven spelades av 31 olika spelgrupper på GothCon (Sveriges största rollspelskonvent som går av stapeln i Göteborg varje påsk) 2015 och blev mycket uppskattat. Äventyret är helt anpassat för den fjärde upplagan av Western.

Vill ni spela Slutstation White Haven i er vanliga Westernkampanj och med egna rollpersoner kan en del av de förkonstruerade rollpersonerna som ingår istället användas som spelledarpersoner, och en del av dem kan bytas ut mot era egna rollpersoner.

Slutstation White Haven är anpassat för att spelas på Actionnivå.

Bilagor till äventyret:

Rollformulär

Det finns 6 färdiga rollpersoner att spela äventyret med. De presenteras på 2 sidor var, där en sida har en bild och de olika värden som används i spel och den andra beskriver respektive rollperson, samt vad vederbörande känner till om äventyrets bakgrund och de andra rollpersonerna då spelet börjar.

Personkort

Äventyrets 15 viktigaste personer presenteras inte bara på rollformulären samt i beskrivningen av spelledarpersoner, utan även på varsitt kort som är lättare att visa under spel. På framsidan syns bara bilden på personen och vad de heter. På baksidan kan spelledaren snabbt hitta alla de viktigaste spelvärdena för respektive person.

Kartor

I äventyret ingår 2 kartor i färg. En översiktskarta av White Valley samt en stadskarta över White Haven.

Ytterligare handouts

2 pinkertonkort, som berättar mer om några efterlysta skurkar
Visa hela texten

Fler böcker av författarna