Ljuskoden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2021-08-23
Upplaga
1
Förlag
Resonans Management
Dimensioner
216 x 153 x 17 mm
Vikt
490 g
Komponenter
HC runder Rücken kaschiert
SAB
Dop
ISBN
9789188007049
Ljuskoden (inbunden)

Ljuskoden

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2021-08-23
319

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 10-15 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
LÄR DIG TA FRAM DITT INRE LJUS OCH SKAPA MER VÄLMÅENDE, HARMONI OCH KÄRLEK I DITT LIV!

Personlig utveckling handlar om att utforska sig själv och växa som människa. Ofta handlar det om att identifiera och övervinna hinder som står i vägen för vår personliga tillväxt. Men vad händer om vi börjar vår resa mot personlig utveckling med en annan inriktning - med en grundläggande förståelse för kärlek?

Vi börjar se oss själva med mildhet och omsorg. Vi inser att vi är värdefulla och älskvärda, oavsett våra prestationer eller egenskaper. Vi lär oss att acceptera våra brister och tillkortakommanden och behandla oss själva med samma medkänsla som vi skulle ge en nära vän.

Genom att integrera villkorslös kärlek i vår resa mot personlig utveckling, öppnar vi upp för möjligheten att bli vår mest autentiska och självuppfyllande version av oss själva. Vi kan släppa taget om rädslor, självkritik och jämförelser och istället välja att leva i kärlek och acceptans. Detta är en resa som är väl värd att ta.

Det finns många goda skäl till varför man bör sträva efter att utveckla sig i kärlek. Här är några exempel:

Förbättrade relationer: När du utvecklar en mer kärleksfull inställning gentemot dig själv och andra, blir det lättare att bygga och upprätthålla positiva och meningsfulla relationer. Du blir mer öppen och empatisk, vilket kan bidra till att minska konflikter och öka förståelse och samarbete.

Förbättrad hälsa: Kärlek har visat sig ha positiva effekter på vår hälsa. Studier har visat att människor som utövar kärlek och medkänsla har lägre nivåer av stresshormoner och högre nivåer av lyckohormoner. De har också visat sig ha en minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar, depression och ångest.

Ökad lycka: Kärlek är en av de starkaste känslorna som vi kan uppleva. Genom att utveckla en mer kärleksfull inställning och livsstil kan du öka din lycka och trivsel. Du kan känna dig mer nöjd med livet och ha en större känsla av meningsfullhet och syfte.

Personlig utveckling: Att utveckla sig i kärlek kan hjälpa dig att växa som människa. Du kan lära dig att hantera stress och utveckla mer självmedkänsla och självkänsla. Du kan också utveckla din empatiska förmåga och din förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ljuskoden
 2. +
 3. Spårvagnsresor med Mr Hume

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spårvagnsresor med Mr Hume av Horace Engdahl (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pär Wahlström

 • Magikern och kärlekens magi

  Pär Wahlström

  LÄS BOKEN SOM KAN INSPIRERA TILL MIRAKEL I DITT LIV! OCH SE VAD VILLKORSLÖS KÄRLEK KAN BIDRA MED! Har du någon gång hört eller känt av din egen inre röst, men inte vågat tala med någon om det? Har du någon gång känt känslan som om nu gjorde jag ju...

 • Välmående för kropp & själ : om homeopati och energimedicin och dess möjligheter till helande

  Pär Wahlström

  Homeopati och energimedicin är naturliga terapier som är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och påverkar våra känslor,...