På jakt efter älg (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
På jakt (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2019-01-14
Upplaga
1
Förlag
Beta Pedagog AB
Illustratör/Fotograf
Filippo Vanzo
Dimensioner
216 x 150 x 7 mm
Vikt
166 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188009814
På jakt efter älg (inbunden)

På jakt efter älg

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-01-14
189
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Axels pappa är älgjägare, och Axel har varit med honom och jagat många gånger. Men i dag pirrar det lite extra i Axels mage. Han ska få gå med hunden för första gången. Och när Ludde får upp ett spår blir det så spännande att Axel knappt vågar andas.

På jakt efter älg är den första boken i en serie lättlästa böcker för barn mellan 6 och 9 år. Bokens läsbarhetsindex (lix) är 16.

Anna Hansson är utbildad lärare och skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Jennie Elverstig har erfarenhet av jakthundsuppfödning och har skrivit flera böcker tillsammans med Anna. Med serien På jakt vill de informera om hur jakt bedrivs i Sverige, samt om vilka djur som är vanliga att jaga.

Filippo Vanzo är en illustratör som brinner extra mycket för djur och natur. Hans vackra och naturtrogna bilder är som gjorda för en bokserie om jakt.

Provläs boken på www.betapedagog.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På jakt efter älg
  2. +
  3. På jakt efter vildsvin

De som köpt den här boken har ofta också köpt På jakt efter vildsvin av Anna Hansson, Jennie Elverstig (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På jakt efter älg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och lärorik
    Kaffeläsaren, 25 mars 2019

    På jakt efter älg är den första delen i nya serien På jakt, där vi får följa med ut i skogen för att jaga olika djur. Den första boken handlar om det mäktiga djuret älg, ett djur som jag tror både stora och små är fascinerade av. Vi får följa med Axel och hans pappa ut i skogen där de ska driva älg med hunden Ludde. Berättelsen är pedagogisk och lärande samtidigt som den är lite spännande. I berättelsen flikas det naturligt in massa fakta men den finns även en ren faktafel i slutet av boken d... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna