Hjälp - han är psykopat! Psykopaterna i din närhet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Du kan hjälpa någon (del 4)
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2017-06-19
Upplaga
1
Förlag
Joelsgården förlag
Originaltitel
Psykopaterna i din närhet
Medarbetare
Förlag, Joelsgården (ed.)
Dimensioner
226 x 132 x 15 mm
Vikt
365 g
Komponenter
Paperback
SAB
Vl
ISBN
9789188013392
Hjälp - han är psykopat! Psykopaterna i din närhet (häftad)

Hjälp - han är psykopat! Psykopaterna i din närhet

En bok för anhöriga, vänner och drabbade

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-06-19
137
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Lidandet som psykopater orsakar är ofta stort och den drabbade känner sig ofta illa behandlad, förtryckt och blir kanske till och med allvarligt misshandlad. Det här är en bok om psykopaterna vi kan drabbas av i vår vardag och i värsta fall råka riktigt illa ut för. Det kan vara i kärleksrelationer, i familjen, i arbetslivet eller vid mer tillfälliga kontakter. Boken innehåller många exempel ur verkliga livet, ur böcker och film, och vänder sig främst till dem som själva har drabbats, samt till deras vänner och anhöriga.
.
Hur gör man för att slippa fysisk och psykisk misshandel när man har en psykopat i sin närhet? Ofta är de lömskt trevliga och charmiga, och de manipulerar andra som därmed inte tror på det man berättar, så hur ska man få hjälp? Kan man "bota" psykopater? Och vad skiljer en psykopat från en vanlig strulpelle?

Serie: Du kan hjälpa någon del 3

Christina Gustavson är medicine doktor, forskare och specialistläkare i såväl rättspsykiatri som inom allmän psykiatri och allmänmedicin. Hon har tidigare skrivit två faktaböcker om att hantera psykisk ohälsa: Om någon du känner har en depression och Om någon du känner har ångest, fobier eller tvångstankar. Hon har lång erfarenhet av arbete med såväl förövare och brottsoffer som med deras anhöriga.
Fyra av hennes titlar är utgivna av Talboks- och punktskriftsbiblioteket. Sedan 1993 är hon medlem av Sveriges författarförbund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjälp - han är psykopat! Psykopaterna i din närhet
 2. +
 3. Flickor med Aspergers syndrom/högfungerande autism och flickor med AD/HD

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flickor med Aspergers syndrom/högfungerande aut... av Brigitte Oxelqvist (häftad).

Köp båda 2 för 336 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hjälp - han är psykopat! Psykopaterna i din närhet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lurendrejeri!
  Catrin , 23 oktober 2018

  Jag köpte boken Från strulpellar till psykopater samt boken Psykopaten i din närhet. Samma författare med samma innehåll med två olika omslag och titlar. Till och med samma rubriker och exempel. Jag hittade inget som skilde. Så himla arg över att blivit lurad!

 2. Läsvärd
  Kicki, 12 februari 2018

  Tycker boken är bra och läsvärd, men har man läst "Från strulpellar till psykopater" blir det nästan som att läsa samma bok igen, mycket återkommer.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Hjälp - han är psykopat! Psykopaterna i d...