Benjamin - nästan som andra (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
54
Utgivningsdatum
2017-08-17
Upplaga
1
Förlag
Gnosjö Service Tryckeri AB /minbok.nu
Originaltitel
Benjamin - nästan som andra
Medarbetare
Schmeing, Wolfgang (form)
Dimensioner
220 x 139 x 4 mm
Vikt
87 g
ISBN
9789188023476

Benjamin - nästan som andra

Inbunden,  Svenska, 2017-08-17
269
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är inte alltid livet blir som man tänker sig, men det kan bli bra ändå.
Den här boken är en berättelse tagen direkt ur verkligheten där författaren berättar om hur det var när hennes andra son föddes och familjen fick reda på att sonen hade den ovanliga diagnosen Goldenharssyndrom. Då det inte fanns så mycket kunskap eller information att tillgå när sonen kom till världen så bestämde sig författaren för att skriva en bok om sina upplevelser och kunskaper. Tanken var att kunna hjälpa andra som hamnar i liknande situation och får ett barn med Goldenharssyndrom eller någon annan ovanlig diagnos.
I denna verklighets baserade bok får man följa Benjamin från sin första levnadsdag fram till 17 års ålder. Författaren delar med sig av kunskaper, praktiska råd och känslorna som kan komma när inte allt blev som man först från början tänkte sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Benjamin - nästan som andra
 2. +
 3. Glöm aldrig Tintin : en sann berättelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glöm aldrig Tintin : en sann berättelse av Sanam Gharaee, Sofia Rutbäck Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Edmark

 • Sen finns bara minnen

  Therese Edmark

  Boken du håller i din hand är tänkt till dig som har förlorat en nära anhörig eller står nära någon som förlorat en närstående. Med egna ord berättar författaren hur det kan vara att förlora någon som betyder mycket. Hur man påverkas samt vilka fa...

 • Den sorgsna boken

  Therese Edmark

  Vad är egentligen sorg? Hur vet man om någon lider av sorg? Hur bemöter man någon med sorg? Varför hjälper terapi bara kortvarigt? Hur gör man för att bearbeta sin sorg? Vad är skillnaden på sorgearbete och sorgbearbetning? Vad är normalt? Vad är ...