Cykelbudet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Teglund
Utgivningsdatum
2021-09-21
Förlag
Teg Publishing
Illustratör/Fotograf
Graham Samuels
ISBN
9789188035639
Cykelbudet (e-bok)

Cykelbudet E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-09-21
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vilka är de rosa buden som svischar förbi i staden?

Pandemin har drabbat kulturarbetaren Anders Teglund hårt. Ur en vilja att dokumentera samtiden och för att sysselsätta sig när kultursektorn tvärbromsat tar han jobb som cykelbud på Foodora. Parallellt med budjobbet försöker han hitta nya sätt att nå ut med sin musik.

Med tiden tar han sig djupare in i företagets strukturer och den mobilisering av fackligt arbete som pågår. Ju fler bud han träffar som delar med sig av sin historia, desto viktigare blir det att fortsätta cykla och att fortsätta skriva.

Cykelbudet skildrar ett drygt års arbete från sadeln. Det är en bok om prekariatet, drömmar och om att anta en ny yrkesidentitet. Men också om att cykla sig igenom en kris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Cykelbudet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tänkvärd och nytänk
    Lena , 30 oktober 2021

    En viktig bok om arbetsförhållanden, status och identitet samt Coronapandemins konsekvenser för individen, arbetsmarknad och kulturen. Rekommenderar varmt ljudboken som också innehåller musik.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Teglund

  • Nu är det dokumenterat

    Jonas Teglund, Anders Teglund, Nina Björk

    Detta är en dvd-film och en bok. Filmen hade premiär på Göteborgs Internationella Filmfestival 2013 och ges nu ut i en specialutgåva med essä av Nina Björk. Vad händer när man försöker dokumentera tillvaron? I Nu är det dokumenterat möter vi Jonas...