Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lättläst för vuxna
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2016-01-01
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Nike Bengtzelius
Dimensioner
180 x 130 x 10 mm
Vikt
118 g
SAB
Hce
ISBN
9789188037169
En oväntad vänskap - light (inbunden)

En oväntad vänskap - light

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2016-01-01
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Philippe är en rik och framgångsrik affärsman. Men en dag råkar han ut för en olycka som förändrar hans liv för alltid. Han blir förlamad, hamnar i rullstol, och tappar tron på livet. Nu behöver han någon som kan ta hand om honom.
Abdel, en före detta kriminell som är nyanländ från Algeriet, ansöker om jobbet. Philippe tycker att Abdel verkar skön och har rätt attityd, så han anställer Abdel. Att Abdel helt saknar erfarenheter från den här typen av jobb tycks inte bekomma honom.
Deras liv förändras i och med detta. De sätter varandras tillvaro och värderingar på hårda prov, men samtidigt inleds en vänskap för livet.
Boken En oväntad vänskap (Vilja förlag 2014) är här bearbetad till en ännu mer lättläst version; "light". Tanken bakom "light" är att de läsare som kämpar med sin läsning fortfarande ska få tillgång till bra berättelser. Dessutom kan man börja med att läsa "light"-versionen och sedan, i takt med läsprogressionen, avancera och läsa original-versionen. Fördelen är att man redan är bekant med berättelsen - då blir språket en större utmaning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Philippe Pozzo Di Borgo