Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2020-09-01
Förlag
LL-förlaget
Dimensioner
225 x 174 x 20 mm
Vikt
574 g
SAB
Dodf
ISBN
9789188073860

När jag var ung : en bok för samtal om svunna tider

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-09-01
199
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
/LÄTTLÄST/

När jag var ung är ett fotoalbum för alla som växte upp i mitten på 1900-talet. Foton och korta livfulla texter påminner läsaren om vardagliga saker från förr. Känslan av ett glittrigt favoritbokmärke i handen. Lyckan över att ha vunnit en glaskula på skolgården. Dansen i folkparken med den första kärleken.

När jag var ung är särskilt skriven för att anhöriga och yrkesverksamma i äldre- och demensvård ska kunna tala med sina äldre om det förflutna. Prata om det som varit, om glädje och sorg. Väcka liv i det ni trodde var försvunnet. Mats Ahlsén har lång erfarenhet av att skriva lättläst. Bland annat har han skrivit den viktiga boken Axel var idiot.

"Boken vänder sig främst till äldre, anhöriga och omsorgspersonal, som inspiration vid samtal om det som varit. Men den är ju en helt underbar liten tidsresa också för alla oss andra!" Pia Lindestrand, BTJ-häftet nr 13, 2020.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När jag var ung : en bok för samtal om svunna tider
  2. +
  3. Alltid nästan där : genom Sverige med Lars Winnerbäck

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alltid nästan där : genom Sverige med Lars Winn... av Fredrik Emdén (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När jag var ung : en bok för samtal om svunna tider. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En dålig bok för mig
    Gun Bergvik, 14 maj 2024

    Ja, kanske inte dålig i sig men dålig för den som inte levt längst ner i samhället, kunskapsmässigt och ekonomiskt. Den var inte alls vad jag trodde......

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlsén