Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2020-10-07
Förlag
LL-förlaget
Dimensioner
207 x 143 x 15 mm
Vikt
320 g
SAB
G,Ohfh-c
ISBN
9789188073969
Bokcirkel i lättläst : att skapa läsmod hos läsare med funktionsvarianter (inbunden)

Bokcirkel i lättläst : att skapa läsmod hos läsare med funktionsvarianter

Inbunden, Svenska, 2020-10-07
299
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att läsa och prata om skönlitteratur får oss att växa som människor. Att få läsupplevelser på sin kunskapsmässiga och intellektuella nivå är någonting alla har rätt till och det kan göras med en lättläst bokcirkel.

I Bokcirkel i lättläst delar kulturpedagog Jenny Friman och bokcirkeldeltagarna från Kulturcentrum Skåne med sig av sina mångåriga erfarenheter, inspirerande tips och konkreta råd. Sedan 2013 har de tillsammans med Stadsbiblioteket i Lund drivit en bokcirkel i lättläst på ett framgångsrikt och kreativt sätt.

Boken vänder sig till dig som arbetar läsfrämjande på bibliotek eller skola, inom ett studieförbund, på ett gruppboende eller inom en daglig verksamhet. Kanske vill du hitta nya kreativa sätt att jobba tillsammans med din befintliga bokcirkel. Eller så vill du starta en ny. Lycka till du har ett läsäventyr utöver det vanliga framför dig.

Bokcirkel i lättläst borde läsas av alla som arbetar med personer med intellektuella/kognitiva funktionsvariationer och alla andra också som är intresserade av att "bokcirkla", prata om litteratur och utvecklas tillsammans. Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 17, 2020
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokcirkel i lättläst : att skapa läsmod hos läsare med funktionsvarianter
  2. +
  3. Guide till boksamtal med digitala verktyg : arbeta för att utveckla elevers läsförmåga och läslust

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guide till boksamtal med digitala verktyg : arb... av Jenny Edvardsson (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »