De vita linjerna i skyn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
382
Utgivningsdatum
2015-10-05
Förlag
Vulkan
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
847 g
SAB
Bl
ISBN
9789188093356
De vita linjerna i skyn (häftad)

De vita linjerna i skyn

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2015-10-05
199
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
För ett antal år sedan läste jag något intressant i en amerikansk bok från 2000-talets början, och just en mening fastnade hos mig, jag citerar: "Vid framtida solcykler/solstormar kommer en liten amerikansk elit att försöka ta kontrollen över vädret". Vi lever i en tid då allt fler uppfattar vårt väder som väldigt avvikande och annorlunda mot var det var förr. Vita plymer breder ut sig i skyn, moln vi aldrig tidigare skådat börjar visa sig på himlen. Frågorna är många. Kan det vara så att vi nu kommit fram till en punkt där man kan kontrollera vårt väder? Vad kommer det att innebära och varför gör man det i såfall? Är det så enkelt att man skapat ett allsidigt instrument som kan styra vädret, ha kapacitet att skydda vårt känsliga samhälle vid solstormar, men som också kan användas som ett vapen? Att använda begreppet "global uppvärmning" för att utestänga vår sol bakom tjocka syntetiska molnmassor känns lite fel. Att norra halvklotet drabbas värst vid solstormar är känt sedan tidigare, likaså att solen kan slå ut samhället på några minuter vid ett tillräckligt kraftfullt solutbrott. Kan det vara så att det även finns ett annat hot där ute...? Kanske ett hot man inte vill tala om eller kännas vid. Denna bok som behandlar bl.a. chemtrails ska förhoppningsvis inte lämna någon oberörd, och kunna ge läsaren svar på frågor och frambringa en klarhet för många.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De vita linjerna i skyn
 2. +
 3. Chockdoktrinen : katastrofkapitalismens genombrott

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chockdoktrinen : katastrofkapitalismens genombrott av Naomi Klein (pocket).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av De vita linjerna i skyn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Enormt viktig bok!
  Hans Gustav Dahl, 22 november 2017

  Läs Peter Krabbes krönika: "När någon bestämmer att solen skall gå i moln¿."
  och gärna också de flera hundra kommentarerna!

 2. Intressant och skrämmande.
  Cecilia A., 1 mars 2017

  Varför får vi ingen information vad detta fenomen betyder från våra media? Det måste ju finnas många fler , som kan bredda kunskapen och som kan berätta för oss vanliga medborgare vad vi ser och varför detta pågår år efter år. Boken är ett uppvaknande.

 3. Konspirationsteori eller verklighet?
  Pia, 16 december 2015

  Äntligen kom den efterlängtade boken om de vita strimmor vi sett på vår himmel några år - på svenska. Maximilian Schnell avslöjar en djup kunskap om både den historiska bakgrunden och de tekniska detaljerna omkring fenomenet. I underrubriken ställer Schnell frågan om det är en konspirationsteori som många vill göra gällande eller om det faktiskt är något som döljer en mörk verklighet. Författaren menar, utifrån en mångårig djupgående forskning och samtal med experter inom området, att det del... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om De vita linjerna i skyn