Mitt liv som FAR (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
BAS ekonomisk förening
Medarbetare
Hedlund, Kristoffer (foto)
Dimensioner
242 x 165 x 16 mm
Vikt
428 g
ISBN
9789188095947
Mitt liv som FAR (pocket)

Mitt liv som FAR

Pocket Svenska, 2018-09-03
269
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Skandia, HQ, Prosolvia och SCA är fallen som skakar näringslivet och särskilt revisions- och rådgivningsbranschen. Men vilka är lärdomarna?

Allt står inte rätt till hos Riksrevisionen, och i kommunernas redovisning och revision förekommer dubbelfel. Vad måste göras?

I Mitt liv som FAR berättar Dan Brännström om sina 14 1/2 år som FAR:s generalsekreterare. Han delar frikostigt med sig av sina erfarenheter under åren 2004-2018. För Första gången presenteras också hur revisions- och rådgivningsbranschen tvingas till förändring mitt i spänningsfälten mellan gammalt och nytt.

Med globaliseringen förändras också spelplanen genom nya ägarstrukturer och regelsystem. Att det även inträffar en global finanskris bidrar till ökad osäkerhet. Parallellt tvingar den digitala utvecklingen branschen att ställa om. Det är på många sätt en orolig tid med stora samhällsutmaningar. Och plötsligt ifrågasätts gamla sanningar och auktoriteter.

Dan Brännström skriver om höjdpunkter och framgångar men väjer inte för att skildra motgångar och det som aldrig blev klart. Att han kryddar berättelsen med personliga reflektioner och underfundig humor gör Mitt liv som FAR till fängslande läsning.

Dan Brännström har arbetat som FAR:s generalsekreterare under åren 2004-2018. Det innebär att han har varit involverad i omvälvande förändringar för revisions- och rådgivningsbranschen, såväl i Sverige som utomlands. Dessförinnan var Dan Brännström under många år verksam som delägare och auktoriserad revisor vid EY i Göteborg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mitt liv som FAR
  2. +
  3. När Molnen Hopar Sig - Svensk Företagsledning Förr och Nu

De som köpt den här boken har ofta också köpt När Molnen Hopar Sig - Svensk Företagsledning F... av Sten Jönsson (häftad).

Köp båda 2 för 531 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »