Maia Aela. Mästarstenen och de sju gudinnorna (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Maia Aela (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2015-07-02
Upplaga
1
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
220 x 150 x 15 mm
Vikt
321 g
SAB
Hc
ISBN
9789188097071
Maia Aela. Mästarstenen och de sju gudinnorna (kartonnage)

Maia Aela. Mästarstenen och de sju gudinnorna

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2015-07-02
200
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Äntligen är det dags för Maia att verkställa den gamla inkaprofetian, som går ut på att hjälpa människan att skapa en ny tidsålder och en ny människa. I den här boken får du följa Maia på ett spännande äventyr till människans ursprung, när hon reser till Kenya i Afrika. Där möter hon massajerna och deras medicinman som bor i en liten by långt upp bland bergen.

 

Företaget kräver en hel del resurser, därför har Maias uppdrag förenats med organisationen "Läkare utan gränser". Samhörigheten med Mark och Filip blir avgörande för henne på många sätt, men kanske främst för att förstå sanningen om tvillingsjälen, och dess ursprung i livets träd. Men hur går det för Maia och Ernesto? I första boken förenades de båda i ett gemensamt uppdrag, och deras kärlek var stark.

 

Tiden på jorden är inte bara kort, den håller också på att brista och lämna den mänskliga själen i spillror. För att Maia ska kunna läka dessa sår, behöver hon förstå vem hon själv är. Hon behöver se sanningen om det äkta guldet, i djupet av Loitaskogen. Hon behöver också förstå de vackra skogsälvornas budskap, och sanningen om det förlorade barnet.

 

Detta äventyr är en resa i massajernas och samernas riken på jorden, men också i universums och Moder Jords översinnliga riken. Uppdraget som Maia har fått, bär hon med sig i form av en mästarsten ifrån Machu Picchu i Peru. Stenen aktiveras alltmer under resans gång, och fungerar som en portal till evigheten och de sju plejadiska systrarna.

 

Med hjälp av stenen finner Maia, bit för bit, sanningen om sitt eviga ursprung. Stenen berättar för henne om de eviga konstanterna: Det Heliga Dopet, Det Heliga Bröllopet och Hem Ljuva Hem. Hon får lära sig om den fjärde och femte dimensionen, och om den nya tidsålder som människan själv är på väg att skapa - för att äntligen hitta hem.

 

Maias uppdrag, att hjälpa människan med denna skapelse, är också Ditt uppdrag.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Maia Aela. Mästarstenen och de sju gudinnorna
  2. +
  3. Maia Aela. Flickan från planeten Akleja

De som köpt den här boken har ofta också köpt Maia Aela. Flickan från planeten Akleja av Jennyli Gustafsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jennyli Gustafsson