Thoths verktyg till mänskligheten (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2015-09-24
Upplaga
1
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
213 x 155 x 20 mm
Vikt
565 g
SAB
Hce
ISBN
9789188097217
Thoths verktyg till mänskligheten (kartonnage)

Thoths verktyg till mänskligheten

Kartonnage Svenska, 2015-09-24
179
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken är min andra bok, skriven via kroppen (Paula) och den innehåller alla verktyg som du behöver för att utvecklas framåt på alla plan och nivåer inför den nya Guldåldern av ljus. Målet med denna bok är att hjälpa er att finna balans mellan himmel och jord, kunna stå i er egen kraft och verka som de Ljusmästare ni är. Det handlar om att återta kontakten med er själva och ert hjärta. Ni kan via egna kreativa förmågor finna de verktyg som just ni behöver. Genom att återta kon-takten med er själva, ert högre jag och er själ får ni tillgång till de nycklar som öppnar upp er inre kunskap - en kunskap som "stängdes" av för många människor när Atlantis föll. Mitt budskap till mänskligheten hand-lar om att hjälpa så många som möjligt inför transfor-mationen. Den innebär att rena, rensa och hela sig själv, öppna hjärtat, dra ner sinnet, förändra tanke-banorna och att ta fram de kunskaper ni alla bär inom er. 

Thoth

Livet, precis som tiden, är en illusion - en saga som vi själva regisserar. Alla människor föds med en uppgift, en unik gåva eller ett kall. Mitt uppdrag är att förmedla kunskap och budskap från en kraftfull skaparenergi: Thoth. Thoth är en välkänd gud i den egyptiska mytologin. Han är ren, kärleksfull och har en fantastisk humor som jag önskar att alla ska kunna få ta del av.  

Min önskan med denna bok är att ge alla som vill möjlighet att ta del av fortsättningen på Thoths undervisning och kosmiska sanningar. I boken kommer du att få ta emot många kloka ord från Thoth, medita-tioner och verktyg som stärker dig på alla plan (fysiskt, psykiskt, mentalt och själsligt) inför den nya Guld-åldern av ljus. Dessa övningar lär dig att kanalisera de högsta Ljusmästarna. Thoth berättar också om indigobarnen och kristallbarnens situation på Jorden.

Paula
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Thoths verktyg till mänskligheten
  2. +
  3. Solmöja : en mytpoetisk saga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solmöja : en mytpoetisk saga av Maria Richardson (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Paula Rabenius

  • Thoth's Messages to Humanity

    Paula Rabenius

    I have come down to Earth to communicate with you for several reasons. One is to be present among humans with teachings before the new Golden Age of Light. Another is to awaken your inner knowledge that has been hidden since the fall of Atlantis. ...