Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2016-07-26
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
320 g
SAB
Dop
ISBN
9789188097347
Elementarväsen (kartonnage)

Elementarväsen

Kartonnage Svenska, 2016-07-26
179
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Elementarväsen

Andreas Osika

Tre av bröderna Osika, alla med svår autism, har nu gett ut fem böcker för att upplysa om sinnen vi ännu inte är medvetna om. I boken om elementarväsen tar Andreas med dig på en insiktsfull upptäcktsfärd i ditt inre, i din trädgård, och ut i vår natur. Andreas har ingen lång erfarenhet av att formulera sig, och under 45 år av sitt liv har han inte kunnat yttra ett enda ord själv. Han använder för oss okända ord och det tog honom många år att färdigställa denna bok med hjälp av hans mor, Hilke Osika.

Jag heter Andreas och kan inte tala. Jag har kunnat se elementarväsen hela mitt liv för jag hade det så tråkigt som barn. Med dem kunde jag leka när jag var ensam i mitt rum och de berättade så roliga saker. Få människor kan idag se elementarväsendena. Men vi med autism kan det ofta. Min erfarenhet är att vi kan se dem när vi är uppmärksamma på vad vi kan känna när vi tittar på en blomma. Man kan se dem om man öppnar sig för skönheten i en blomma och ber att få se på hennes elementarande. Man kan tala om deras uppgifter och fråga hur deras blommor mår och om man kan hjälpa till på något sätt. Ni måste först lära er att älska, sedan kan ni börja se dem.

Det låter inte klokt att elementarväsen har kärlek till människorna som inte alls bryr sig om dem. Men så är det. Nu är tiden inne för oss att bidra till jordens utveckling för att den ska bestå. Ni är vanligtvis rädda för det onda. Nu kan ni förlösa ondskan genom förståelse och kärlek. 

Andreas

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Elementarväsen
 2. +
 3. Boken om vår karma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken om vår karma av Erik Osika (kartonnage).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Osika

 • Inside an Autistic World

  Hilke Osika, Andreas Osika, Erik Osika, Wolfgang Weirauch

  Many individuals with autism are highly intelligent and gifted, but some are effectively imprisoned in their bodies and unable to communicate verbally. However, developments in technology have enabled autistic people to transmit their thoughts dir...

 • Rembrandt som jag minns honom

  Andreas Osika

  Kanske har du någon gång fått tag i ett gammalt minne som härrör från tidigare liv, men inte förstått vad det ville säga dig. Vi behöver öva oss i att prata med varandra för att lära oss komma ihåg de här liven, menar Andreas Osika. Vi har alla an...