Hjärtats tidevarv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2016-10-14
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Översättare
Åsa Leanader
Medarbetare
Leander, Åsa (foto)
Dimensioner
220 x 230 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789188097378
Hjärtats tidevarv (inbunden)

Hjärtats tidevarv

Inbunden Svenska, 2016-10-14
232
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hjärtats tidevarv är en bok som man tar till när livet snurrar alltför fort eller när man bara behöver en stunds skön avkoppling. Boken är fylld av djupaste livsvisdom samman vävd med underskön natur lyrik, inspirerad av Stockholms skärgård. Det finns en text att läsa för varje vecka under hela året, uppdelat på de fyra årstiderna. Alla veckotexterna är illustrerade med varsin naturbild från skärgården.

För bokens författare Nanna Aida Svendsen är det både det inre livet och känslan av att vara sammanbunden med naturen och allt levande som ger henne inspiration. Hon bjuder in till reflektion och väcker tankar kring vår livsstil och vart den leder oss. Hon ser de långa per spekt iven. Nanna säger att hon "skriver i en tid när planeten jorden själv, och också våra hjärtan, tycks ropa efter medvetenhet, helande och kärlek. Det tycks som om den ber oss att stanna upp och reflektera och knyta an till den djupare visdom, som finns inom oss." Detta är själva essensen i Hjärtats tidevarv.

Åsa Leander om sin roll i arbetet med Hjärtats tidevarv: "Jag kunde inte låta bli att tolka och översätta Nannas angelägna och vackra texter. På så vis kunde jag bidra till att ge dem största möjliga spridning i Sverige, något som är viktigt särskilt nu i dessa oros tider. Det kändes naturligt att illustrera Nannas ord med mina bilder från Stockholms skärgård där vi båda finner stark inspiration."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtats tidevarv
  2. +
  3. Cherishing the soul in trying times / Nära själen i utmanande tider

De som köpt den här boken har ofta också köpt Cherishing the soul in trying times / Nära själ... av Nanna Aida Svendsen (häftad).

Köp båda 2 för 411 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nanna Aida Svendsen