Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2017-01-15
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
181 x 140 x 19 mm
Vikt
354 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188097422
Guide till ökat medvetande (kartonnage)

Guide till ökat medvetande

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2017-01-15
209
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken vägleder och hjälper dig att förstå vad som pågår i ditt liv. Bäst av allt är att du får verktyg till din utveckling. Förståelse och insikter ökar och rör sig mot högre medvetenhet. Du kan lämna vissa saker bakom dig för att gå vidare till det som ger dig mer glädje, större tillhörighet och tillgång till det kreativa flöde som är själva balansen i livet.

Det kommer fortfarande att hända saker längs din livsväg, men du kommer att i högre grad inse vad allt handlar om och hur du klarar av att möta olika situationer. Allt eftersom livet pågår kan du återkomma till texterna. Gamla idéer byts mot nya insikter. Det är som att lära sig flyga, men inte längre i cirklar utan direkt mot nya vackra mål.

Det här är till dig som vill ha en förändring i ditt liv och inte vet var du ska börja eller till dig som upprepar gamla mönster och vill förstå hur du får slut på det:

När du vill få till livet så att det fungerar.

När du vill känna glädje och kärlek.

När du vill känna vinden i ryggen, vara delaktig och närvarande.

Guiden visar steg för steg vägen fram till balans. Ett steg i taget mot ökad medvetenhet. Din unika kvalitet som medskapare i världen och ditt möte med dig själv bidrar inte bara till dig utan till oss alla.

 

Birgitta Segerblom socionom, diakon och spiritual healer har många års erfarenhet som coach i personlig och andlig utveckling, där hon medialt läser energier och livsmönster. 

I sin första bok "100 samtal med Claes" kanaliserar hon texter om livet efter döden och om att vara människa. Det här är hennes andra bok som visar vägen till en större medvetenhet.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Guide till ökat medvetande
  2. +
  3. Dog min son för att jag skulle vakna?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dog min son för att jag skulle vakna? av Susanna Ewerklou (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Guide till ökat medvetande