Högsensitiva berättar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2017-03-29
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
10 x 180 x 210 mm
Vikt
558 g
SAB
Dok
ISBN
9789188097460
Högsensitiva berättar (kartonnage)

Högsensitiva berättar

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2017-03-29
242
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Högsensitiva berättar får du möta 22 personer som berättar om hur det är att vara högkänslig. Journalisten Pia Rockström har i sina intervjuer fokuserat på att visa hur personlighetsdraget kan vara en styrka. De intervjuade är ärliga öppna och kärleksfulla. Män och kvinnor som alla har sin egen berättelse. De kommer från olika yrken och åldersgrupper men har mycket gemensamt. Ett djupt sätt att bearbeta intryck, en stark empati, en sprudlande kreativitet och en stjärnklar intuition. Någon är lärare och använder sin intuition för att känna vad eleverna behöver. En annan får nytta av sin medkänsla bland sörjande på en kyrkogård. En tredje är gymnasist men har redan stora kunskaper om sig själv och vad hon mår bra av. Boken belyser hur viktigt det är för högsensitiva att vara i stödjande miljöer. Porträttbilderna är tagna i just sådana omgivningar som ger kraft och styrka. Boken är till dig som vill förstå mer av din sensitiva sida.
Pia Rockström är familjeredaktör på Ystads Allehanda. 2012 tilldelades hon Bertil Torekulls Stora lokaltidningspris "För sin kärleksfulla inlevelse i människoöden och livets realiteter hämtade från vardagen i bygden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Högsensitiva berättar
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 461 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Rockström