Högsensitiva berättar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2017-03-29
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
10 x 180 x 210 mm
Vikt
558 g
SAB
Dok
ISBN
9789188097460
Högsensitiva berättar (kartonnage)

Högsensitiva berättar

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2017-03-29
242
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Högsensitiva berättar får du möta 22 personer som berättar om hur det är att vara högkänslig. Journalisten Pia Rockström har i sina intervjuer fokuserat på att visa hur personlighetsdraget kan vara en styrka. De intervjuade är ärliga öppna och kärleksfulla. Män och kvinnor som alla har sin egen berättelse. De kommer från olika yrken och åldersgrupper men har mycket gemensamt. Ett djupt sätt att bearbeta intryck, en stark empati, en sprudlande kreativitet och en stjärnklar intuition. Någon är lärare och använder sin intuition för att känna vad eleverna behöver. En annan får nytta av sin medkänsla bland sörjande på en kyrkogård. En tredje är gymnasist men har redan stora kunskaper om sig själv och vad hon mår bra av. Boken belyser hur viktigt det är för högsensitiva att vara i stödjande miljöer. Porträttbilderna är tagna i just sådana omgivningar som ger kraft och styrka. Boken är till dig som vill förstå mer av din sensitiva sida.
Pia Rockström är familjeredaktör på Ystads Allehanda. 2012 tilldelades hon Bertil Torekulls Stora lokaltidningspris "För sin kärleksfulla inlevelse i människoöden och livets realiteter hämtade från vardagen i bygden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högsensitiva berättar
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 461 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Rockström

 • Sensitivt ledarskap : möt det nya sättet att leda i tolv intervjuer.

  Pia Rockström

  Ledarskap kan se ut på många sätt och idag krävs nya ledarstilar för ett hållbart arbetsliv. Det här är intervjuboken om ett nytt sätt att leda. Det handlar om ledare som ser till de mjuka värdena i första hand och som ändå når lönsamhet. Om ledar...

 • Leva för två - tvillingar som förlorat sin tvilling berättar

  Pia Rockström

  I "Leva för två" intervjuar journalisten Pia Rockström tvillingar från Sverige, Storbritannien, USA, Norge och Island. De delar med sig av sin erfarenhet av att mista sin andra hälft och hur de har hittat vägar till ett bra liv. Sorgen e...