Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2017-06-19
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
195 x 142 x 23 mm
Vikt
390 g
SAB
Dop
ISBN
9789188097521
Andliga ting : mina upplevelser och tankar (kartonnage)

Andliga ting : mina upplevelser och tankar

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2017-06-19
189
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Varifrån kommer vi och vart är vi på väg? Författaren och före detta polischefen Per Olof Ahlström har funderat mycket på den frågan sedan han år 1993 besökte en spiritualistisk seans, där han fick kontakt med sin morfar. Han beslöt sig för att fördjupa sig i ämnet spiritualism och reinkarnation. 

Boken Andliga ting vill finna förklaringar till många frågor, bland andra: Hur kommer "uppståndelsen" att gå till? Ska vi alla, som någonsin levt på Jorden, flera hundra miljarder människor, uppstå fysiskt - på Jorden eller på en annan planet? Samtidigt? Och var ligger himlen? Eller gäller det bara dem som tror på Gud enligt kristendomens sätt att se på saken? Var hamnar de andra i så fall? 

Över en miljard människor tror på reinkarnation. De enkätundersökningar som gjorts visar att närmare två miljoner unga och vuxna svenskar också hyser denna uppfattning. 

Andliga ting är framför allt en informationskälla till vad den paranormala världen innebär och den kan därigenom ge grund för hur man själv ska tro i dessa frågor, vilket också har varit författarens drivkraft för att skriva boken. Boken kan med fördel användas som referens i dessa frågor.

Per Olof Ahlström är jur.kand. och polischefs-utbildad. Han har arbetat i 32 år som polischef i olika funktioner i Jämtlands och Västernorrlands län. 

Hans egen kommentar till boken: "Genom mina besök på seanser och genom att läsa de böcker som medierna skrivit har jag fått en helt ny och positivare syn på livet vilket gett mig en stor trygghet i tillvaron."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Andliga ting : mina upplevelser och tankar
 2. +
 3. Tolv lektioner i Andlig Utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tolv lektioner i Andlig Utveckling av Kevin J Todeschi (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Olof Ahlström

 • Bödeln i domarringen

  Per Olof Ahlström

  Detta är en polisdeckare. Huvudpersonen är en domare som mobbats i sin ungdom, vilket lett till att han fått stora problem med sexualiteten senare i livet. Till slut bestämmer han sig för att hämnas på dem som pinat honom för att på så sätt finna ...

 • Trubbel och plötslig död vid polisen

  Per Olof Ahlström

  Per Olof Ahlström är jur.kand och polischefsutbildad. Han har arbetat i 32 år som polischef i olika funktioner vid flera polismyndigheter. Han är också huvudförfattare till Brå PM 1994:2, Bilbrottslighet och Brottsprevention. Han säger som komment...