Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2017-06-19
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
196 x 138 x 23 mm
Vikt
386 g
SAB
Hc
ISBN
9789188097538
Allt det du måste (kartonnage)

Allt det du måste

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2017-06-19
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mia fyller snart fyrtio och lever ett vanligt liv, men ett liv som behöver förändras. Hennes höga ambitioner gör att hon kommit på kant med en äldre kollega på förskolan där de arbetar. Försåtlig mobbning och utfrysning tar vid och trappas snart upp. Chefen är ung och ny och har svårt att hantera situationen.

Mias vånda och ångest växer; över arbetssituationen, över tonårsdottern som har svårt att finna sig tillrätta i sin nya skola och över maken som mest har fokus på sig själv och sitt arbete. Prövningarna tvingar Mia att stanna upp och se över allt hon tror att hon måste. Serena, väninnan och ljuspunkten, ger henne en matlagningskurs och en bok i present. Mannen Mia möter på kursen och visdomsorden hon hittar i boken, blir ögonöppnare som för henne till en punkt där det inte längre finns någon återvändo till hennes gamla liv.

Sylvia Lidén Nordlund är född och bosatt i Göteborg. Hon är lärare, samtalspedagog, sexolog och fil.kand. i konflikthantering. Sedan 1997 driver hon det egna företaget Amadora med inriktning på samtal, handledning och föreläsningar. Allt det du måste är del ett i den planerade trilogin om Mias utveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt det du måste. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Belyser det man tror att man måste...
  Susanne Hydén, 6 september 2017

  En bok som träffar den ambitiösa mamman, hustrun och kollegan mitt i veka livet. Mia är så lätt att känna igen. Fylld av sina inre och yttre upplevda krav som alldeles håller på att kväva det som är den inre Mia. Får henne att tappa riktiningen.
  Utan krusiduller eller försköningar, men med omsorg, får vi följa Mias våndor på vägen mot en ny kravbild. Det är lätt att längta efter nästa bok!

 2. Hög igenkänning
  Kaffeläsaren, 12 juli 2017

  Mia fyller snart fyrtio och lever ett vanligt liv, men ett liv som behöver förändras. Hennes höga ambitioner gör att hon kommit på kant med en äldre kollega på förskolan där hon arbetar. Mias vånda och ångest växer; över arbetssituationen, över tonårsdottern som har svårt att finna sig tillrätta i sin nya skola och över maken som mest har fokus på sig själv och sitt arbete.
  Det är en bok med hög igenkänning i. Arbetsmässigt känner jag väl igen hur det är att komma på kant med en kollega s... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sylvia Lidén Nordlund