Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2017-09-21
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
186 x 140 x 19 mm
Vikt
364 g
SAB
Hc
ISBN
9789188097576
Stens resa : varje möte är en pusselbit (kartonnage)

Stens resa : varje möte är en pusselbit

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2017-09-21
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Varje möte är en pusselbit!

Det finns många livsöden som du och jag aldrig får ta del av, många människor som bara passerar. Vi är som statister i utkanterna av varandras liv och vi lämnar inga spår.

Sten minns alla han möter. Hos honom lämnar de avtryck och mönster som han försöker tyda för att bättre förstå, både människor och det vi kallar livet. Sten, som är precis vad han heter, älskar människor och fascineras över deras liv och möjligheter. För att vara en sten är han speciell, han kan höra, känna och ta in de tankar, samtal och funderingar som den som plockar upp honom har. Utifrån det tänker och reflekterar han över livet och hur det kan se ut:

Mannen som är galet kär och dansar fram, kvinnan som för länge sedan tappade bort sig själv, den lille pojken som är så klok som bara barn kan vara och den äldre mannen som förvirrat reser i sina minnen utan att alltid kunna placera sig själv på rätt plats eller i rätt sammanhang - och som dessutom har han glömt sina skor.

Varje möte är unikt, även om Sten kan tycka att människor är mer lika än olika. Oavsett var de har varit eller är på väg rör de sig nästan alltid åt samma håll.
För det är mitt i steget som livet sker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stens resa : varje möte är en pusselbit
 2. +
 3. Je m'appelle Agneta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Je m'appelle Agneta av Emma Hamberg (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stens resa : varje möte är en pusselbit. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En fin och tänkvärd resa
  Nettan, 19 augusti 2021

  En resa som öppnade upp för många tankar och reflektioner och som jag fortfarande tänker på nu flera veckor efter att jag avslutat boken. Lättläst men med ett rikt innehåll. Rekommenderas varm!

 2. Varje människa en unik historia
  Sara K, 12 december 2017

  Den här boken har så många tänkvärda historier och människoöden. Medan jag läste den, och fortfarande efteråt, så märkte jag att jag såg annorlunda både på mina medmänniskor och på mig själv. Sten inspirerar till nyfikenhet, förståelse och eftertanke. Det kan vi ju behöva mer av i världen just nu!

  Jag tror att nästan vem som helst kan tycka om den, men kanske den har särskilt mycket att ge till den som känner sig lite trött på människor i sin omgivning och behöver hitta ett nytt förh... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Bergman