Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2017-09-21
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
186 x 140 x 19 mm
Vikt
364 g
SAB
Hc
ISBN
9789188097576
Stens resa : varje möte är en pusselbit (kartonnage)

Stens resa : varje möte är en pusselbit

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2017-09-21
199
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Varje möte är en pusselbit!

Det finns många livsöden som du och jag aldrig får ta del av, många människor som bara passerar. Vi är som statister i utkanterna av varandras liv och vi lämnar inga spår.

Sten minns alla han möter. Hos honom lämnar de avtryck och mönster som han försöker tyda för att bättre förstå, både människor och det vi kallar livet. Sten, som är precis vad han heter, älskar människor och fascineras över deras liv och möjligheter. För att vara en sten är han speciell, han kan höra, känna och ta in de tankar, samtal och funderingar som den som plockar upp honom har. Utifrån det tänker och reflekterar han över livet och hur det kan se ut:

Mannen som är galet kär och dansar fram, kvinnan som för länge sedan tappade bort sig själv, den lille pojken som är så klok som bara barn kan vara och den äldre mannen som förvirrat reser i sina minnen utan att alltid kunna placera sig själv på rätt plats eller i rätt sammanhang - och som dessutom har han glömt sina skor.

Varje möte är unikt, även om Sten kan tycka att människor är mer lika än olika. Oavsett var de har varit eller är på väg rör de sig nästan alltid åt samma håll.
För det är mitt i steget som livet sker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stens resa : varje möte är en pusselbit
  2. +
  3. Solmöja : en mytpoetisk saga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solmöja : en mytpoetisk saga av Maria Richardson (pocket).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stens resa : varje möte är en pusselbit. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Varje människa en unik historia
    Sara K, 12 december 2017

    Den här boken har så många tänkvärda historier och människoöden. Medan jag läste den, och fortfarande efteråt, så märkte jag att jag såg annorlunda både på mina medmänniskor och på mig själv. Sten inspirerar till nyfikenhet, förståelse och eftertanke. Det kan vi ju behöva mer av i världen just nu!

    Jag tror att nästan vem som helst kan tycka om den, men kanske den har särskilt mycket att ge till den som känner sig lite trött på människor i sin omgivning och behöver hitta ett nytt förh... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Bergman