Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2017-12-12
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
471 g
SAB
Rai,Cm.04
ISBN
9789188097613
Yoga, Jesus och jag : en yogalärares pilgrimsvandring till Santiago de Compostela och Finisterre (kartonnage)

Yoga, Jesus och jag : en yogalärares pilgrimsvandring till Santiago de Compostela och Finisterre

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2017-12-12
219
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Finns Gud och vad är det egentligen för mening med alltihopa? Följ med en nyfiken själ, yogaläraren Therese, på en pilgrimsvandring till Santiago de Compostela i norra Spanien. Under vandringens gång söker hon svar på de stora livsfrågorna. Hennes personliga mål under resan är att läka sitt trasiga hjärta efter en skilsmässa, utmana sig själv och fördjupa sin andliga sida. Therese har också en innerlig önskan om att kunna hjälpa andra själar på deras resor genom det galna och mirakulösa äventyr som kallas livet. Under vandringen upplever hon en stark andlig närvaro som kommer att förändra hennes liv för alltid. 

Det här är en sagolik pilgrimsresa som vill inspirera dig att våga tro på dig själv, din kropp och din förmåga. Din mentala utveckling är avgörande för hur du tar dig fram i livet - och en spirituell kultivering är nödvändig för att du ska kunna se och förstå meningen med det som händer dig. Boken ger dig verktyg inom yoga, andning och meditation som du har glädje av var du än är på din livsresa.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Yoga, Jesus och jag : en yogalärares pilgrimsvandring till Santiago de Compostela och Finisterre
 2. +
 3. Släpp skulden : en pilgrimsresa till Santiago de Compostela - Den portugisiska vägen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Släpp skulden : en pilgrimsresa till Santiago d... av Therese Lind (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Yoga, Jesus och jag : en yogalärares pilgrimsvandring till Santiago de Compostela och Finisterre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken
  Maud Else-Marie Svensson, 28 oktober 2020

  Bästa boken jag har läst, passar mig perfekt! Mycket läsvärd! Bra koppling mellan andlighet och kristendom, en gyllene medelväg! Lättläst bok.

Visa alla 1 recensioner