Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2017-12-12
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
471 g
SAB
Rai,Cm.04
ISBN
9789188097613
Yoga, Jesus och jag (kartonnage)

Yoga, Jesus och jag

Kartonnage Svenska, 2017-12-12
189
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns Gud och vad är det egentligen för mening med alltihopa? Följ med en nyfiken själ, yogaläraren Therese, på en pilgrimsvandring till Santiago de Compostela i norra Spanien. Under vandringens gång söker hon svar på de stora livsfrågorna. Hennes personliga mål under resan är att läka sitt trasiga hjärta efter en skilsmässa, utmana sig själv och fördjupa sin andliga sida. Therese har också en innerlig önskan om att kunna hjälpa andra själar på deras resor genom det galna och mirakulösa äventyr som kallas livet. Under vandringen upplever hon en stark andlig närvaro som kommer att förändra hennes liv för alltid. 

Det här är en sagolik pilgrimsresa som vill inspirera dig att våga tro på dig själv, din kropp och din förmåga. Din mentala utveckling är avgörande för hur du tar dig fram i livet - och en spirituell kultivering är nödvändig för att du ska kunna se och förstå meningen med det som händer dig. Boken ger dig verktyg inom yoga, andning och meditation som du har glädje av var du än är på din livsresa.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga, Jesus och jag
  2. +
  3. Tillitens väg : konsten att lita på livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillitens väg : konsten att lita på livet av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Yoga, Jesus och jag