Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2018-02-20
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
215 x 150 x 20 mm
Vikt
502 g
SAB
Blc
ISBN
9789188097668
Tarot-kurs 111 stjärnor (häftad)

Tarot-kurs 111 stjärnor

Häftad Svenska, 2018-02-20
198
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Tarot-kurs 111 stjärnor av Susanne SwantessonVill du veta hur framtiden kommer att bli för dig själv och dina närstående? Du kanske till och med själv vill arbeta med vägledning i tarotkort? Då är det nog ingen tillfällighet att du har hittat just den här boken. Spå med tarot kan alla lära sig.Detta är en Tarotkurs för nybörjare och nyfikna som vill lära sig mer om tarot. Den hjälper dig som snabbt vill komma igång.Du får kunskap om tarotlekens 78 olika kort. Varje tarotkorts speciella betydelse, symbolik och lekens olika sviter.De 111 stjärnorna/ läggningarna passar även för andra kortlekar som änglakort, orakelkort, visdomskort, inspirationskort, symbolkort, runor med flera.
De 111 olika stjärnor/ läggningar ger dig också vägledning om din framtid, i kärlek, karriär, bostad, ekonomi med mera. Tarotleken är även ett effektivt verktyg för personlig utveckling. Du kan finna dina styrkor och svagheter. Lära dig hur du på bästa sätt kan utveckla dig själv och hitta dina talanger.
Tarotkort och andra kort är inte bara till för personer med en speciell "gåva" eller förmåga. Vem som helst kan lära sig att tolka och använda tarot - även du.

Susanne Swantesson är sierska och certifierat medium sedan flera år tillbaka. Med hjälp av tarotkort, Lenormandkort och vanliga spelkort siar hon om framtiden. I kärlek, karriär, ekonomi med mera. Tarotkorten använder Susanne för att ge vägledning och råd i olika livssituationer eller vägval. Hon håller seanser och ger inspirationskvällar. Hon är också kursledare inom mediumskap, kanalisering och tarot. Hon har gedigen utbildning: utbildad socionom, utbildning inom krishantering, familjerrådgivning och sexolog. Hon har också arbetat på radio under några år som " Tarot Susanne" på MixMegapol/ Göteborg.På Susanne Swantessons hemsida kan du läsa mer: www.in-flow.se

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tarot-kurs 111 stjärnor
  2. +
  3. Tarot : lär dig att tolka korten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tarot : lär dig att tolka korten av Kim Arnold (häftad).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »