Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2018-05-12
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
195 x 145 x 15 mm
Vikt
367 g
SAB
Lz Ander, Öyvind
ISBN
9789188097750
Fyra sätt att överleva i öknen (häftad)

Fyra sätt att överleva i öknen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-05-12
194
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En livsresa och en ökenvandring. Följ med i mörker och ljus där andlighet och konst står i centrum och där den självbiografiska berättelsen samtidigt är universell och angår oss var och en. Läs om tron, den livsavgörande, som kan vara vår ledstjärna när livet rör sig nedåt i de mörkaste vatten. Vi är alla vattendroppar i livets källa samtidigt som den finns inom oss och hjälper oss att se existensen genom kärlekens ögon. Genom mina andliga upplevelser och mitt konstnärskap hoppas jag förmedla helande kraft och visdom vars ursprung är denna källa och som även utgör grunden i alla mina texter, teckningar och målningar.

Öyvind Ander är författare, konstnär, musiker och healer, född och uppväxt i Värmland och bosatt i Göteborg sedan trettio år tillbaka. - Min tro och mina personliga upplevelser av livets andliga dimensioner utgör tillsammans med det konstnärliga skapandet själva grunden i allt jag gör. Något som har gett mig inspiration i sökandet och skapandet, samt mod och styrka i livets svåra stunder. Det är en stor glädje för mig att få dela detta med mina läsare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fyra sätt att överleva i öknen
  2. +
  3. 12 livsregler : ett motgift mot kaos

De som köpt den här boken har ofta också köpt 12 livsregler : ett motgift mot kaos av Jordan B Peterson (häftad).

Köp båda 2 för 283 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fyra sätt att överleva i öknen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven och inspirerande
    David Danielsson, 24 oktober 2021

    Den här boken kombinerar självbiografi med livsvisdom, samtidigt som den lägger vikt vid behovet av att skapa en känsla av mening och större sammanhang i tillvaron. En del av det här sammanhanget kommer från andligheten, en annan del från konsten och musiken. Boken är välskriven, lagom lång och lätt att läsa och ta till sig. Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner