Resa i kärlek. Del ett (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2018-09-17
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
190 x 135 x 25 mm
Vikt
690 g
SAB
Dh
ISBN
9789188097781
Resa i kärlek. Del ett (kartonnage)

Resa i kärlek. Del ett

Kartonnage Svenska, 2018-09-17
179
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Resa i kärlek - Del ettSilke Hellström

Genom "En resa i kärlek" får du som läsare vara vittne till en kvinnlig andlig sökare och den inre resa hon påbörjar. Hennes andliga önskan om att få möta en röst från en annan dimension beviljas, och de tidlösa sångerna börjar omfamna hennes sinne med djupare livsperspektiv. Kommunikationen med den upphöjda rösten sker genom naturens olika fenomen och där, i all naturlighet, får vi följa hennes utveckling och insiktsfulla växande under ett år. 

Resa i kärlek kan bli ett steg för att göra upp med alla de begränsade sätt vi omedvetet använder och därigenom få många frågor om livet besvarade. Som läsare får du följa denna resa som kan ta dig med på en inre resa, där din vardag kommer att förgyllas med nya tankesprång och ren inspiration. Resan kan även väcka egna frågor om din färd i vår allas vidunderliga tillvaro.

Välkommen in till en filosofiska berättelse som vill bejaka livet!

Silke
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Resa i kärlek. Del ett
 2. +
 3. Livets mening : uppgradering till rationell insikt. Del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livets mening : uppgradering till rationell ins... av John Hedberg (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Silke Hellström

 • Ditt hjärtas dagar

  Silke Hellström

  Ditt hjärtas dagarSilke Hellström Genom den här kalendern, "Ditt hjärtas dagar",  får du möta ett helt år av olika egenskaper, tankar och känslor, vilka vill få dig att se på livet utifrån perspektiv med mer andlig och kärleksfull t...

 • Resa i kärlek. Del två, Gestaltgivaren

  Silke Hellström

  Resa i kärlek - Del två - GestaltgivarenSilke Hellström Genom "En resa i kärlek" får du som läsare vara vittne till en kvinnlig andlig sökare och den inre resa hon påbörjar. Hennes andliga önskan om att få möta en röst från en annan&nbsp...